in , ,

“The Omen”ın Öncesini Anlatan “The First Omen” Filminden İlk Fragman

The First Omen fragmanı yayınlandı. 1976 tarihli The Omen’ın öncesini konu alan yapım, korkunç Deccal’in gelişini anlatıyor.

The First Omen Fragmanı: Korku Filmi Yolda
- Reklam -
- Reklam -

The First Omen filminden ilk fragman paylaşıldı. 1976 yılında gösterime giren korku klasiğinin öncül yapımı, izleyicilere dehşetin kökenlerine doğru bir geri dönüş vaat ediyor.

The Omen’ın vizyona girmesinden kırk yılı aşkın bir süre sonra, The First Omen için yayınlanan ilk fragman yeni bir korku dalgasının geldiğini işaret ediyor. Başrollerinde Bill Nighy, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Anton Alexander, Tawfeek Barhom ve Ralph Ineson’ın gibi isimlerin rol aldığı film, genç bir Amerikalı kadının Roma’ya yaptığı yolculuğu ve burada kiliseye olan adanmış hizmetinin, inançlarına meydan okuyan uğursuz bir güç tarafından gölgelenmesini konu alıyor. Saf kötülüğü doğurmayı amaçlayan tüyler ürpertici bir komployu açığa çıkaran dehşet, bu bahar dünyanın huzurunu bozmakla tehdit ediyor.

"The Omen"ın Öncesini Anlatan "The First Omen" Filminden İlk Fragman

- Reklam -

Yönetmen Richard Donner’ın 1976 tarihli klasiği The Omen, Thorn ailesinin evlat edindikleri oğulları Damien’ın Deccal olduğunu fark etmelerini anlatıyordu. Damien’ın uğursuz varlığı, kendisine yakın olanlar için yıkıcı sonuçlara yol açan bir kargaşaya neden oldu. Deccal’in orijinal filmde doğduğuna dair korkunç ifşaat, The First Omen’daki karakterlerin kaderi üzerine önsezili bir gölge düşürüyor.

Öncül filmin yönetmen koltuğunda ise daha önce Marvel tabanlı Legion dizisinde korku ögelerini bolca kullanmış olan Arkasha Stevenson oturuyor. Stevenson senaryoya da katkıda bulunurken kendisine Tim Smith ve Keith Thomas eşlik ediyor.

Fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

The First Omen Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Atmosferik gerilimi ile dikkat çeken The First Omen’ın yeni yayınlanan fragmanı, yapımda tam olarak nasıl bir ilerleme olacağını söylemekten kaçınıyor ve bunun yerine ürkütücü bir ambiyans oluşturmayı tercih ediyor. Görüntüler, önemli karakterlerin tanıtımı aracılığıyla yaklaşan doğaüstü tehdide karşı insan direncinin kırılganlığının altını çiziyor.

The First Omen, 5 Nisan 2024 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak. Ancak şu an için resmi olarak Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

Filmin ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Sizce başarılı bir öncül yapım olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlar için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2023'ün En Çok Kazanan Film Stüdyoları Belli Oldu

2023’ün En Çok Kazanan Film Stüdyoları Belli Oldu: Yılların Galibi Disney Tahtından Oldu

The Movie Critic Filmi Hakında Yeni Detaylar

Quentin Tarantino’nun Veda Filmi “The Movie Critic” Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı