in ,

Stephen King’in “The Langoliers” Öyküsü Yeniden Beyaz Perdeye Taşınabilir

“The Langoliers” yeni bir uyarlama filmi ile izleyicilerle buluşabilir. “The Boogeyman”in yönetmeni Rob Savage, Stephen King’in bir öyküsünü daha perdeye taşıyabilir.

The Langoliers Film Uyarlamasi Stephen King
- Reklam -
- Reklam -

The Langoliers yeni bir uyarlama ile beyaz perdeye taşınabilir. Stephen King’in ünlü öyküsü, son olarak yazarın The Boogeyman’ini adapte eden Rob Savage imzasıyla sinema salonlarına konuk olabilir.

Stephen King uyarlamaları birbiri ardına izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. King’in 1988 yılında yayımlanan Four Past Midnight (Gece Yarısını Dört Geçe) kitabında yer alan The Langoliers (Umacılar) öyküsü daha önce ABC Network için bir TV uyarlamasıyla tanışmıştı. Şimdi ise Rob Savage’dan yeni bir adaptasyonun gelebileceği ortaya çıktı.

Son olarak Stephen King’in Night Shift (Hayaletin Garip Huyları) kitabında yer alan  The Boogeyman (Umacı) öyküsünü sinemaya uyarlayan Rob Savage, yeni bir King uyarlaması için kolları sıvamış olabilir. Savage’ın son uyarlaması IMDb’de 5.9/10 puan, Rotten Tomatoes’ta ise %60 eleştirmen puanı almıştı.

- Reklam -

The Langoliers Yeni Film Uyarlaması - Stephen King

Rob Savage, Stephen King’in “The Langoliers” Öyküsünü Filme Uyarlayabilir

Kelimenin tam anlamıyla “zamanı yiyen” kozmik varlıkların evreni yok ettiği The Langoliers öyküsü, bir uçaktaki bir avuç yolcunun hayatta kalma hikâyesini konu alıyor.

1995’teki TV uyarlamasının ardından The Langoliers için yeni bir uyarlama yolda olabilir.

Comic Book’a konuşan Savage, yapımın haklarını almak için çalışmalara başladığını doğruladı. Birleşik Krallık doğumlu sanatçı şöyle konuştu:

- Reklam -

“Öyküden yola çıkarak geliştirmek istediğimiz harika bir fikrimiz var. King’in eserlerinden uyarlanan yapımlar arasında bu öykünün hakkının yeterince verildiğin hiç sanmıyorum. Bir korku filminde keşfedildiğini hiç görmediğim fikirlerle oynuyor. Zaman fikri, çürüyen zaman ve geride kalan zamanı yiyen bu yaratıklar… Filme çok iyi uyum sağlayan harika, kozmik bir korku filmi yapılabilir. Film tamamen zamanı esnetmek ve sıkıştırmakla ilgili ve bu alanda öyküde olanın ötesine geçen pek çok harika ve eğlenceli şey yapabilirsiniz. Bu konuda çok heyecanlıyım. Bunun gerçekleşme şansının yüksek olduğunu düşünüyorum.”

Stephen King - Holly Açıklaması

2020’de Host ve 2021’de Dashcam filmlerini de yöneten Savage, son olarak yine bir King öyküsünden uyarlanan The Boogeyman filmine imza atmıştı.

Yeni bir The Langoliers uyarlaması hakkında sizin fikirleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cubone - Charmender Teorisi - Pokemon

TikTok’ta Viral Olan Pokémon Teorisi: Cubone Aslında Evrimleşmiş Bir Charmander Olabilir mi?

Ortacag Ingiltere Oxford Universitesi Cinayetleri

Ortaçağ İngiltere’sinde Oxford Üniversitesi’nin Neden ‘Cinayetin Başkenti’ Hâline Geldiği Ortaya Çıktı