in , ,

“Peaky Blinders”ın Yaratıcısından Yeni Dizi: “This Town”dan İlk Fragman Yayınlandı

This Town dizisinden ilk fragman paylaşıldı. Steven Knight, yeni bir BBC yapımı ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

This Town - Fragman - BBC - Steven Knight
- Reklam -
- Reklam -

This Town dizisi için fragman yayınlandı. 1981’de geçen yapım, Birmingham’daki sosyal çalkantılara göğüs geren bir rock grubunun hikâyesini ele alıyor.

BBC’de 2013-2022 yılları arasında yayınlanan Peaky Blinders ile büyük ses getiren Steven Knight, yeni bir BBC dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü yönetmen daha önce Dirty Pretty Things ile Akademi Ödülleri’nde adaylık almış; ayrıca Great Expectations, Eastern Promises ve Locke gibi işlerin altına imzasını atmıştı.

Britanyalı yönetmenin yeni projesi This Town, toplam 6 bölümlük bir mini dizi olarak tasarlandı. Yapımcılığını BBC ile birlikte, Mercury Studios, Kudos North, Stigma Films ve Nick Angel’ın üstlendiği dizi; izleyicileri bir kez daha Birmingham’ın tekinsiz mahallelerine götürüyor.

- Reklam -

İlk bakış görselleri geçen ekim ayında paylaşılan yapımda geri sayım sona ererken diziden ilk fragman da görücüye çıkmış oldu.

This Town Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

This Town; toplumsal çalkantıların yaşandığı bir dönemde kendi yollarını çizmek için mücadele eden geniş bir ailenin hikâyesini anlatıyor. Dizi 1981 yılında geçiyor ve Birmingham’daki siyasi huzursuzluğun ortasında bir rock grubu kurmaya karar veren bir grup gencin etrafında şekilleniyor.

Dizinin yayınlanan ilk fragmanında Levi Brown (Payback), Midland’ın en büyük şehrinde yolunu bulmak için mücadele eden bir şair olan Dante Williams rolünde yer alıyor.

This Town Dizisi - Fragman - BBC - Steven Knight

Dizininin adı 1980’lerde İngiltere’de patlak veren ayaklanmalarla ilgili bir şarkı olan The Specials imzalı Ghost Town şarkısının açılış sözlerinden geliyor.

- Reklam -

Yapımın oyuncu kadrosunda Brown’a Michelle Dockery (Downton Abbey), Nicholas Pinnock (Top Boy), David Dawson (My Policeman), Ben Rose, Eve Austin (You), Geraldine James (Downton Abbey) ve Freya Parks (The School of Good and Evil, Here We Go) gibi isimler eşlik ediyor.

Knight’ın yanı sıra This Town’ın yönetmen koltuğunda Paul Whittington (The Crown) oturuyor. Dizinin müzikleri müzisyen Kae Tempest tarafından hazırlanırken Celeste, Gregory Porter, Olivia Dean, Ray Laurel, Sekou ve Self Esteem gibi günümüzün önde gelen sanatçıları yapımda şarkıları ile yer alacak isimler arasında.

This Town Dizi - Steven Knight

This Town dizisi 31 Mart 2024 tarihinde ilk bölümüyle BBC One ve BBC iPlayer’da yayına başlayacak. İkinci bölüm ise 1 Nisan 2024’te yayınlanacak. Kalan bölümler haftalık olarak pazar geceleri izleyicilerle buluşacak.

Dizi hakkındaki ilk izlenimleriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Among Us Animasyon Dizisi Kadrosu - Elijah Wood

“Among Us” Animasyon Dizisi Oluyor: Elijah Wood Seslendirme Kadrosuna Katıldı

O Yeong-su - Squid Game Oyuncusu - Hapis Cezası

“Squid Game” Yıldızı Cinsel Taciz Nedeniyle Hapis Cezası Aldı