in ,

“Peaky Blinders”ın Yaratıcısından Yeni Dizi: “This Town”dan İlk Görseller Yayınlandı

This Town dizisi için ilk bakış görselleri yayınlandı. “Peaky Blinders”ın yaratıcısı Steven Knight’tan yeni bir BBC yapımı geliyor.

This Town Dizi - Steven Knight
- Reklam -
- Reklam -

This Town dizisi için ilk bakış görselleri paylaşıldı. Oyuncu kadrosunda Michelle Dockery (Downton Abbey), Nicholas Pinnock (For Life) ve David Dawson’ın (My Policeman) yer aldığı yapım Steven Knight imzası ile izleyicilerle buluşacak.

Son dönemlerde Peaky Blinders ile ses getiren Britanyalı sanatçı Steven Knight, öncesinde Dirty Pretty Things ile Oscar adaylığı almış ve Great Expectations, Eastern Promises ve Locke gibi yapımlara imza atmıştı. Knight’ın son projesi ise This Town oldu.

6 bölümlük mini dizi olarak tasarlanan This Town’ın yapımcılığını BBC, Mercury Studios, Kudos North, Stigma Films ve Nick Angel üstleniyor. Dizi İngiltere’nin West Midlands bölgesinde ve Steven Knight’ın Digbeth Loc Film ve TV stüdyolarında çekildi.

- Reklam -

This Town Dizisi

This Town Dizisi Konusu

This Town dizisi 70’lerin sonu ve 80’lerin başında Coventry ve Birmingham’da ortaya çıkan ska ve two-tone müzik dünyasında geçiyor. Yapım, şiddetle dolu bir ortamda bir grubun oluşum sürecini konu alıyor ve delilik döneminden yaratıcı dehanın nasıl ortaya çıkabileceğini takip ediyor.

Dizinin başrollerini Levi Brown (Loss and Return), Jordan Bolger (The Woman King), Ben Rose (Line of Duty) ve Eve Austin (You) paylaşıyor.

This Town Konusu

Yapımda rol alan diğer isimler arasında Geraldine James (Back to Life), Peter McDonald (The Batman), Freya Parks (The School of Good and Evil), Shyvonne Ahmmad (Annika), John Heffernan (Dracula), Stefan Asante-Boateng (Coronation Street), Séainín Brennan (The Fall), George Somner (This Is Going to Hurt) ve Brendan Gibson (Peaky Blinders) da bulunuyor.

- Reklam -

Dizinin yaratıcılığını, senaristliğini ve yürütücü yapımcılığını Steven Knight üstleniyor. Paul Whittington yönetmen olarak görev alırken Charlotte Surtees ve Tim Whitby yapımcı olarak ekibe katkı sağlıyor. Yürütücü yapımcılar arasında ise Karen Wilson, Martin Haines, Katie McAleese ve Jo McClellan yer alıyor.

This Town

This Town

BBC kanalında yayınlanacak dizinin çıkış tarihi ise henüz bilinmiyor.

This Town hakkında ilk izlenimleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Spiderwick Chronicles Dizisi - Roku

Disney+’ın İptal Ettiği “The Spiderwick Chronicles” Dizisi Kendisine Yeni Bir Kanal Buldu

Yeni The Thin Man Filmi - Margot Robbie - Brad Pitt

Margot Robbie ve Brad Pitt, Yeni “The Thin Man” Adaptasyonuyla Bir Kez Daha Aynı Filmde Buluşuyor