in ,

Margot Robbie ve Brad Pitt, Yeni “The Thin Man” Adaptasyonuyla Bir Kez Daha Aynı Filmde Buluşuyor

Yeni “The Thin Man” film uyarlaması için yıldız isimler devrede. Margot Robbie ve Brad Pitt’in yapım şirketleri ikonik yapımı yeniden perdeye taşımaya hazırlanıyor.

Yeni The Thin Man Filmi - Margot Robbie - Brad Pitt
- Reklam -
- Reklam -

Yeni The Thin Man film adaptasyonu için çalışmalar başladı. Margot Robbie’nin yapım şirketi LuckyChap Entertainment ile Brad Pitt’in Plan B’si, Dashiell Hammett’in ünlü eseri için bir araya geliyor.

Quentin Tarantino’nun 2019 yapımı Once Upon a Time in Hollywood filmi ile Damien Chazelle’in 2022 tarihli Babylon filmlerinde birlikte rol alan Margot Robbie ve Brad Pitt, üçüncü defa beraber çalışmaya hazırlanıyor. Ancak ikili bu defa kamera önünde değil de arkasında işbirliğine gidecek.

Amerikalı polisiye yazarı Dashiell Hammett’in 1932 yılında yayımlanan The Thin Man (İnce Adam) romanı daha önce pek çok defa beyaz perdeye konuk olmuştu.

- Reklam -

Nick ve Nora Charles çiftini takip eden sert polisiye (hard-boiled) dedektiflik romanı İnce Adam, 1930’lardan 1940’lara dek sinemada başarılı uyarlamalarla izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

“The Thin Man” Bugüne Dek Yazılmış En İyi Dedektiflik Romanlarından Biri Olarak Anılıyor

Aktarılanlara göre The Thin Man’in uyarlama hakları kısa bir süre önce yeniden satışa çıktı. LuckyChap ve Plan B, grevlerden önce bir süredir bu adaptasyonun peşindeydi. Hollywood’daki oyuncu sendikası grevi nedeniyle yapımda kimlerin rol alacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmıyor; ancak her iki şirketin birlikte yapımcılığı üstleneceği netleşti.

Yeniden çevrim Hammett’in ünlü romanının modern bir anlatımı olacak. Yapımın önceki hakları Warner Bros.’taydı ve WB yıllar boyunca çeşitli uyarlamalar için bazı girişimlerde bulunmuştu.

The Thin Man Filmi - Margot Robbie - Brad Pitt

Roman, emekli bir özel dedektif olan Nick Charles’ın günlerini eşi Nora ile birlikte hayatın tadını çıkararak geçirmesini konu alıyor. Ancak Nick’in eski polis ortağı ortaya çıkıp kayıp bir mucidi bulmak için yardım isteyince, Nick “son bir görev” kendisini yeniden olayların ortasında buluyor.

- Reklam -

Boş hayatından sıkılan Nora da soruşturmaya katılmaya karar veriyor. Charles çifti birlikte ipuçların izini sürüyor ve New York’un yeraltı dünyası, gangsterleri, kumarbazları ve diğer karanlık karakterleriyle tanışmak zorunda kalıyorlar. Nick ve Nora bir dizi cinayeti çözüyor ve nihayetinde karmaşık bir komployu ortaya çıkarıyorlar.

The Thin Man için eleştirel ve ticari açıdan başarılı toplam beş film çekildi. Bugüne kadar yazılmış en iyi dedektiflik romanlarından biri olarak kabul edilen eser günümüzde de okurlar ve izleyiciler arasında popülerliğini korumakta.

Yeni The Thin Man Filmi

Margot Robbie ve Brad Pitt’in filmde oyuncu olarak da yer alıp almayacağı ise şu an için bilinmiyor.

Yeni The Thin Man uyarlaması hakkında ilk düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

This Town Dizi - Steven Knight

“Peaky Blinders”ın Yaratıcısından Yeni Dizi: “This Town”dan İlk Görseller Yayınlandı

II. Dünya Savaşı Akdeniz Asker

II. Dünya Savaşı’nda Akdeniz’de Düşürülen Bombardıman Uçağındaki Asker 80 Yıl Sonra Bulundu