in , ,

Anthony Hopkins’in Roma İmparatorunu Canlandırdığı Gladytaör Dizisi “Those About to Die”dan İlk Fragman

Those About to Die fragmanı yayınlandı. Roland Emmerich imzalı gladyatör temalı dizide Anthony Hopkins, Roma İmparatoru Vespasian’a hayat veriyor.

Those About to Die Fragmanı: Anthony Hopkins Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Those About to Die fragmanı paylaşıldı. Anthony Hopkins’in Roma İmparatoru Vespasian’a hayat verdiği gladyatör dizisini Roland Emmerich yönetiyor.

Daniel P. Mannix’in aynı adlı kitabından uyarlanan dizi, şöhret ve iktidar hırsıyla çevrelenen gladyatör oyunlarının perde arkasını mercek altına alıyor. Roma İmparatorluğu’nun en parlak dönemlerinden birinde geçecek olan yapım, halka eğlence sunmak adına dökülen kanları ve beslenen şiddeti gözler önüne serecek. Dizinin ilk duyurusu 2023 yılının ocak ayında yapılmıştı.

Dizinin kadrosunda Anthony Hopkins’in yanı sıra Game of Thrones’tan tanınan Iwan Rheon, Sara Martins, Tom Hughes, Jojo Macari ve Dimitri Leonidas gibi isimler yer alıyor. Farklı kökenlerden gelen karakterlerin spor, siyaset ve hanedanlık çatışmaları ekseninde kesişmesi bekleniyor.

- Reklam -

Those About to Die Fragman - Yeni Gladyatör Dizisi

Deneyimli yönetmen Roland Emmerich ve Marco Kreuzpaintner’in yapımcı ve sorumlu koltuğunda oturduğu yapımın senaryosu ise Saving Private Ryan’ın yazarı Robert Rodat’a ait.

Peacock, ünlü oyuncu Anthony Hopkins’in Roma İmparatoru Vaspasian’ı canlandırdığı yeni dizi Those About to Die için ilk görüntüleri paylaştı. Yayınlanan fragmanda Roma’nın çeşitli köşelerinden gelmiş savaşçılar ve gladyatörler görülüyor. Anthony Hopkins’in sesiyle başlayan tanıtım, dizinin çarpıcı aksiyon sahneleriyle devam ediyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Those About to Die Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Those About to Die, Ridley Scott’ın Oscar ödüllü Gladyatör filmine benzer nitelikte olacak. 2000 tarihli filmin senaristi David Franzoni, Mannix’in aynı adlı kitabından esinlendiğini daha önce açıklamıştı. Ancak dizi, olayların yaklaşık bir asır öncesine, Vaspasian dönemine odaklanıyor. Meşhur Kolezyum’un inşaatına başlanan bu çağda, gladyatör oyunlarının sıkıntılı arka planı izleyicilerle buluşacak.

Gladyatör mücadelelerinin kanlı dünyasına odaklanan yapım, 18 Temmuz 2024’te Peacock kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak. 10 bölümlük dizi, Peacock izleyicilerini Roma İmparatorluğu’nun karanlık yüzüyle bir kez daha tanıştıracak.

Those About to Die Poster

Those About to Die dizisi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler ve son çıkan fragmanlar için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Peri Masalları ve Yıkma Sanatı - Jack Zipes | Haftanın Kitabı #316

Peri Masalları ve Yıkma Sanatı – Jack Zipes | Haftanın Kitabı #316

Megalopolis Dağıtımcı Krizi - Francis Ford Coppola

Francis Ford Coppola’nın Rüya Projesi “Megalopolis” Filmi Dağıtımcı Bulmakta Zorlanıyor