in , , ,

“Tower of God” Animesinin 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: İşte İlk Fragman

Tower of God 2. Sezon çıkış tarihi belli oldu. Popüler webtoon uyarlaması, dört yıl aranın ardından yeni bölümleriyle geliyor. İlk fragman yayınlandı.

Tower of God 2. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı
- Reklam -
- Reklam -

Tower of God 2. Sezon çıkış tarihi ilk fragman ile duyuruldu. Kore’nin en ünlü webtoon’ları arasında yer alan ve Crunchyroll orijinali olan anime, dört yıllık aranın ardından yeni sezonuyla dönmeye hazırlanıyor.

Lee Jong-hui (Sıu) tarafından yazılan ve çizilen Güney Kore manhwa’sı Tower of God, Haziran 2010’dan beri Naver’in webtoon platformu LINE Webtoon’da yayınlanmaya devam ediyor. Yıllardır macerası süren seri, Rachel adında bir kızı bulmak için gizemli bir kuleye tırmanan Baam adındaki bir gencin yaşadığı maceraları konu edinerek başlıyor..

Aksiyon ve macerayı fantastikle harmanlayan seri, çıktığı günden bu yana popülerliğini korumaya devam ediyor. Ancak adını tüm dünyaya asıl duyuran olaylardan biri de, 2020 yılında yayınlanan anime uyarlaması olmuştu.

- Reklam -

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Manga, Manhwa ve Manhua Nedir? Doğu Asya Çizgi Roman Türleri Arasındaki Farklar Nelerdir?


Takashi Sano’nun yönettiği animenin senaryosunu Erika Yoshida ve Kana Hanazawa kaleme aldı. Animenin müziklerini ise Kevin Penkin besteledi.

Tower of God 2. Sezon Çıkış Tarihi

Tower of God 2. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu: Temmuz 2024’te Geliyor

13 bölümden oluşan ilk sezon, Bam’ın Rachel’ı bulmak için Tanrı’nın Kulesi’ne girmesini ve ilk sınavlarını geçmesini konu ediniyordu. Bam kulede ilerlerken birçok yeni arkadaş ediniyor ve yeni sınavlarla karşılaşıyordu.

İlk sezonu genel anlamda olumlu eleştiriler alan Tower of God 2. sezonu ile dönmeye hazırlanıyor. Yapım, dört yıllık aranın ardından Temmuz 2024’te yayınlanmaya hazırlanıyor.

IGN Fan Fest 2024 etkinliğinde Tower of God 2. sezon için ilk fragman paylaşıldı. 20 saniyelik görüntüler, Bam’ı da içeren eski ve yeni karakterlerin kısa görüntülerini ve yeni animasyon stilinin örneğini içeriyor.

- Reklam -

Yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Ancak fragman öncesi animede Bam karakterini seslendiren Taichi Ichikawa bazı açıklamalarda bulunuyor. Merak edilen görüntüler videonun sonunda yer alıyor.

Tower of God 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Ichikawa fragmana geçmeden önce, stüdyonun yeni bir sanat tarzıyla geldiğini ve bunu animeyi izlerken fark edileceğini belirtiyor. Serinin arkasındaki yaratıcı ekip, anime tarzını orijinal webtoon’a daha yakın hâle getirmeyi amaçlıyor. Hayranlar bu iddiaların ne kadar gerçekçi olduğunu animenin yeni sezonu yayınlanınca anlayacak.

Fragmanda dikkat çeken unsurların başında Bam’ın yeni bir güç seviyesine ulaştığını gösteren mor bir aura ile çevrili olması geliyor. Khun Aguero Agnes, Rak Wraithraiser ve Endorsi Jahad gibi hayranların sevdiği karakterlerin geri dönüşü de fragmanla ortaya çıkıyor. Ayrıca yeni kötü karakter Zahard’ın ilk bakış da fragmanda kendine yer buluyor. Son olarak “Taç Oyunu” adlı yeni bir sınavın da ipuçları veriliyor.

Tower of God 2. Sezon Poster

Tower of God 2. sezon için heyecanlı mısınız? İlk sezonu nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Anime News Network

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Purge 6 - Arınma Gecesi Final

“The Purge 6” ile Korku Sinemasının Popüler Serisi “Arınma Gecesi” Sona Erecek

Denis Villeneuve TV Filmleri Sinema Yorumu

Denis Villeneuve: “Televizyon, Sinema Filmlerini Yozlaştırdı”