in ,

Warner Bros., “Dune 2” ve “Wonka” Sonrası Timothée Chalamet ile Yeni Bir Anlaşma İmzaladı

Warner Bros. Pictures, Timothée Chalamet ile yeni ve özel bir anlaşma imzaladı. Yıldız oyuncu, “Wonka” ve “Dune 2” ile büyük ses getirmişti.

Warner Bros. - Timothée Chalamet Yeni Sözleşme
- Reklam -
- Reklam -

Warner Bros. Pictures stüdyosu, son dönemlerin popüler aktörlerinden Timothée Chalamet ile yeni bir sözleşmeye imza attı.

Wonka ve Dune: Part Two filmlerinin başarısı Timothée Chalamet’yi kariyerinin bir sonraki aşamasına taşımaya hazırlanıyor. WBD, Wonka’dan 507 milyon dolar hasılat elde ederken hâlâ gösterimde olan Dune’un devam macerasından ise şimdiden 579 milyon doları cebine koydu bile.

Variety’nin aktardığına göre Warner Bros., art arda yaşanan bu iki büyük başarının ardından Chalamet ile özel bir anlaşma imzaladı. Chalamet’nin yakın gelecekte yer alacağı projelerin isimleri şu an için açıklanmadı ancak son aylarda yaşanan hareketliliğin, yeni dönemde de aynı şekilde devam edileceği tahmin ediliyor.

- Reklam -

Warner Bros. ve Timothée Chalamet Anlaştı: Yeni Filmler Yolda

Timothée Chalamet, Wonka filminde Roald Dahl’ın Charlie’nin Çikolata Fabrikası kitabında yer alan Willy Wonka karakterinin gençliğini canlandırmıştı. Genç yıldızdan önce bu karakter Gene Wilder ve Johnny Depp gibi iddialı isimler tarafından perdeye taşınmıştı. Paul King’in yönetmenliğini üstlendiği son yapım ayrıca 1 dalda BAFTA adaylığı da almıştı.

Warner Bros. - Timothée Chalamet Yeni Sözleşme - Wonka

Denis Villeneuve imzalı Dune: Bölüm 2’de ise Chalamet genç savaşçı Paul Atreiedes karakterine hayat vermiş; Paul yapımda Fremenler’i birlik altında toplayarak Padişah İmparator’a ve Harkonnenler’e kafa tutmuştu.

Devam macerası Steven Spielberg gibi isimlerden övgüler almış; yapım da gişenin en güçlü aktörlerinden biri hâline gelmişti. Durum böyle olunca WBD, 28 yaşındaki yıldızını elinde tutmak için yeni sözleşmeyi zaman geçmeden masaya koydu.

- Reklam -

Timothée Chalamet - Zendaya

Yeni anlaşmayla birlikte Timothée Chalamet kâğıt üzerinde “birinci sınıf oyuncular” arasına dahil oluyor. Böylelikle oyuncu; dahil olacağı projelere hem oyuncu hem de yapımcı olarak katkı sunacak. Genç aktörün WBD ile yeni anlaşması hakkında detaylar saklı tutulsa da oyuncunun yakın zamanda James Mangold imzalı A Complete Unknown filminde izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bob Dylan’ın yaşamını konu alan filmde Chalamet’e Joan Baez, Sylvie Russo, Pete Seeger ve Johnny Cash gibi isimler eşlik ediyor.

Timothée Chalamet 2017 yılında vizyona giren Call me by Your Name filmiyle Oscar adaylığı almış ve o tarihten beri Hollywood’un aranan aktörleri arasına katılmıştı.

Siz Timothée Chalamet’nin yükselişe geçen kariyeri ve Warner Bros. Pictures ile imzaladığı yeni sözleşme hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

10 Yaşındaki Connor Esterson Senaryo Fikri Baba - Evde Tek Başına

10 Yaşındaki Çocuğun, “Baba” ve “Evde Tek Başına”yı Buluşturan Film Hikâyesi, Hollywood’un Gözdesi Oldu

Star Trek 4 Filmi Senaryo Aşamasına Geçti

“Star Trek 4” Filmi Senaryosu Yazım Aşamasında (Yeni “Uzay Yolu” Filmleri Yolda)