in ,

Hayranlar Uğruna Kampanyalar Düzenlemişti: İptal Edilen “Warrior Nun” Dizisi 3. Sezon ile Geri Dönüyor

Warrior Nun 3. Sezon ile geri dönecek. Netflix’in iptal ettiği yapım, hayranların düzenlediği kampanyaların ardından tekrar takvime alındı.

Warrior Nun 3. Sezon Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Warrior Nun 3. Sezon için hayranları mutlu eden haber geç de olsa geldi. Netflix, iptal ettiği çizgi roman uyarlamasına geri dönmeye karar verdi.

İlk sezonu 2020 yılında platform kütüphanesinde yer bulan aksiyon dizisi kısa zamanda kendisine has bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Dizinin devam sezonu ise ancak iki yıl sonra gelmiş ve 2. sezon sonunda yeni sezona dair herhangi bir bilgi verilmemişti. Netflix ise geçen yılın son günlerinde sevilen diziye devam edilmeyeceğini duyurmuş, açıklamayı dizinin başyapımcısı Simon Barry yapmıştı:

“Netflix’in Warrior Nun’ı yenilemeyeceğini öğrendim. Bu dizi için farkındalık yaratmaya çalışan hayranlara; bana sevgilerini gösteren oyuncu ve tüm prodüksiyon ekibime teşekkürlerimi sunuyorum. Bu işin bir parçası olmak ayrıcalıktı.”

- Reklam -

Barry’nin açıklamasından sonra hayranlar sosyal medya üzerinden kampanya başlatarak #SaveWarriorNun etiketi altında toplandılar. Etiketin 10 milyonun üzerinde destek mesajı alması üzerine Barry diziden kesilmiş bir sahneyi de hayranlarla paylaştı. Topluluk mesajlarına ek olarak dizinin yapımcıları ve oyuncularının da katıldığı toplantılar da düzenlenmiş ve izleyiciler ile bir araya gelinmişti. Hayranlar İtalya’da ve Netflix ana binasının karşısındaki reklam panosunu kiralayarak dizinin devam etmesini istedikleri konusunda gönderiler asmıştı.

Warrior Nun 3. Sezon

Kampanyalar İşe Yaradı: Warrior Nun 3. Sezon ile Dönüyor

Bu çalışmalar sonucunda dizi platformu iptal kararından geri adım attı. Yapımcı Simon Barry Twitter hesabından yaptığı duyuruda dizinin 3. sezon ile geri döneceğini duyurdu:

“Hepinizin birleştirdiği sesi, tutkusu ve inanılmaz çalışmaları sonucunda Warrior Nun dizisinin resmi olarak geri döndüğünü açıklamaktan dolayı çok mutluyum. (Yeni sezon) hayal edebileceğinizden daha da epik olacak. Detayları kısa zaman sonra açıklayacağız. Teşekkürler!”

Netflix’ten Henüz Resmi Açıklama Gelmedi

Sevilen dizi Ben Dunn’ın 1993 yılında çıkan Ninja High School dergisinin 37. sayısında yer alan Warrior Nun Areala isimli çizgi romanından uyarlanıyor. Amerikan çizgi roman ve manga stillerini başarılı şekilde bir araya getirmiş seri sadece görsel dili ile değil anlatımıyla da çizgi roman dünyasında ses getirmişti. Klasik “seçilmiş çocuk” hikâyesini din ve mitolojiden ilham alan bir çerçeveye taşımasıyla dikkat çeken Warrior Nun Areala daha öncesinde de A. J. Annila tarafından sinema filmine uyarlanmak istenmiş ancak Netflix’in seri haklarını 2018 yılında satın alması sonucunda proje rafa kaldırılmıştı.

- Reklam -

Warrior Nun 3. Sezon Geliyor - Netflix

Mrs. Harris Goes to Paris ve L’enfant gibi yapımlarda yer alan Alba Baptista’nın başrolünde yer aldığı dizi bir morgda ölümden uyanan öksüz bir gencin; rahibelerden oluşan gizli bir tarikata katılarak iblis avladığı aksiyon dolu hikâyesini konu alıyor.

Netflix’in yeşil ışık yaktığı belirtilen 3. sezon için çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Siz Warrior Nun 3. sezon kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider, Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Julian Sands Hayatını Kaybetti

Dağda Bulunan İnsan Kalıntıları Julian Sands’e Ait Çıktı: Ünlü Oyuncunun Hayatını Kaybettiği Kesinleşti

Ejderhalar Prensi 5. Sezon Fragmanı Yayında

Ejderhalar Prensi’nin 5. Sezonundan İlk Fragman: Katolis’in Kahramanları Büyük Savaşa Hazırlanıyor