in , , ,

Ejderhalar Prensi’nin 5. Sezonundan İlk Fragman: Katolis’in Kahramanları Büyük Savaşa Hazırlanıyor

Ejderhalar Prensi 5. sezon fragmanı yayınlandı. Netflix’in fantastik animasyon yapımı yeni bölümleriyle dönmeye hazırlanıyor.

Ejderhalar Prensi 5. Sezon Fragmanı Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Ejderhalar Prensi 5. sezon fragmanı paylaşıldı. Avatar: The Last Airbender yapımcılarının Netflix için hazırladığı animasyon macerası yolculuğuna devam ediyor.

The Dragon Prince’in dördüncü sezonu izleyicileri merakta bırakan bir finalle sona ermişti. Şimdi ise kısa bir bekleyişin ardından beşinci sezon, 27 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak. Geçen ay çıkış tarihi de belli olan yeni sezonun ilk fragmanı da ortaya çıktı. Katolis kahramanlarının okyanuslar boyunca gerçekleştirecekleri heyecan dolu macera başlamak üzere.

Popüler dizinin kahramanlarını ve kötülerini tehlikeli bir yolculuğa çıkaran ilk bakış görüntüleri ve kliplerin yayınlanmasının ardından, her iki grubu da zamana karşı yarışırken gösteren fragman, daha karanlık ve tehlikelerle dolu bir sezonu müjdeliyor.

- Reklam -

Ejderhalar Prensi 5. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Kitap 5: Okyanus olarak adlandırılan dokuz bölümlük gelecek sezon, Terry ve Claudia’nın Viren’in hayatını kurtarmak için savaştığı “Aaravos’un Gizemi” hikâyesini keşfedecek. Dahası, Startouch Elflerinin yaklaşan dönüşüyle birlikte Callum, Ezra, Soren ve Rayla yaklaşan kaosu önlemek için hem eski hem de yeni müttefiklerinden yardım istemek zorunda kalacaklar.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Ejderhalar Prensi 5. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Ejderhalar Prensi’nin önceki sezonlarında kahramanlar birçok tehlikeli maceraya atılmışlardı ve 5. sezon da onlardan farklı olmayacak gibi görünüyor. Fragmanın yanı sıra “Yardım Çağrısı” adlı bir klipte de gösterildiği üzere, Katolis Kralı Ezran eski bir işareti aktive ederek güçlü bir müttefiki yardıma çağıracak. Bu yüzden fragman ve daha önce yayınlanan klipten de anlaşılacağı üzere, genç ekibi tehlikelerle dolu bir hikâye çizgisi beklemekte.

The Dragon Prince, Netflix’in en başarılı animasyon dizilerinden biri olarak kabul ediliyor ve geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. 2018’de başladığından beri kısa sürede ilgi gören dizi, izleyicilerden ve eleştirmenlerden olumlu eleştiriler almayı başardı. Justin Richmond ve Aaron Ehasz tarafından ortaklaşa yaratılan dizi toplamda 7 sezon sürecek.

Ejderhalar Prensi 5. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Ejderhalar Prensi 5. sezondan sizlerin beklentileri neler? İlk 4 sezonu nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Warrior Nun 3. Sezon Geliyor

Hayranlar Uğruna Kampanyalar Düzenlemişti: İptal Edilen “Warrior Nun” Dizisi 3. Sezon ile Geri Dönüyor

Güneş Sistemi'nde Sürgün Bir Gezegen Saklanıyor Olabilir

Gökbilimciler, Sürgün Bir Gezegenin Güneş Sistemi’nin Sınırlarında Saklanıyor Olabileceğini Öne Sürüyor