in , ,

Apple’dan Yeni “Peanuts” Filmi Geliyor: Snoopy ve Charlie Brown Geri Dönüyor

Yeni Peanuts filmi duyuruldu. Apple, Charlie Brown ve Snoopy’nin 2015’teki son macerasının ardından sıradaki projeyi açıkladı.

Yeni Peanuts Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Peanuts filmi için çalışmalar başladı. Uzun metraj formatında son olarak Apple TV+’ta yayınlanan 2015 yapımı film ile izleyicilerin karşısına çıkan Charlie Brown ve Snoopy, şimdi yeni bir macera ile yoluna devam ediyor.

İlk olarak sanatçı Charles M. Schulz tarafından 1950’lerde yaratılan Peanuts çetesi, zaman içerisinde kitaplar, uyarlamalar ve oyunlarla kendisine geniş bir evren kurdu.

Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Woodstock ve Pigpen gibi artık ikonikleşmiş karakterlere yer veren Peanuts, macerasına 1950’de karikatür bandı olarak başladı. 1965’te A Charlie Brown Christmas ile animasyon formatına taşındı ve bunu 1966’da It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown ve daha sonra 1973’te A Charlie Brown Thanksgiving izledi.

- Reklam -

Yeni Peanuts Filmi Apple TV

Son olarak Apple TV+’ta 2021’de yayınlanmaya başlayan ve 3 sezon süren The Snoopy Show çizgi dizisi ve 2015’teki The Peanuts Movie ile izleyicilerin karşısına çıkan Peanuts şimdi yeni bir uzun metraj filme kavuşuyor.

Yeni Peanuts Filmi Hakkında İlk Detaylar Belli Oldu

Apple TV+ tarafından duyurulan yeni Peanuts filmi, animasyon formatında olacak ve Steve Martino tarafından yönetilecek. Yeni hikâye, Charlie Brown ve Snoopy’nin Büyük Şehir’deki büyük macerasını anlatacak. Yapımın vizyon tarihi henüz açıklanmadı ancak filmin prodüksiyonuna 2024 yılında başlayacağı belirtiliyor.

Yeni macera, 2015 yapımı filminden bu yana ekibin ilk uzun metraj uyarlaması olacak. The Peanuts Movie eleştirmenlerden ve izleyicilerden olumlu tepkiler almış; Rotten Tomatoes’ta ise %87’lik puan ortalaması tutturmuştu.

Yeni Peanuts Filmi Apple

- Reklam -

Yeni filmin yönetmeni Martino, 2015’teki yapımın da başındaki isimdi. Martino ayrıca Ice Age: Continental Drift ve Horton Hears a Who! animasyonlarıyla da tanınıyor.

Martino’ya yaratıcı ekipte yapımcı Bonnie Arnold ve 2015’teki filmin yazarlarından Karey Kilpatrick, Craig Schulz, Bryan Schulz ve Cornelius Uliano eşlik ediyor. Kilpatrick aynı zamanda Chicken Run ve Over the Hedge gibi projelerin de senaryosuna imza atmıştı.

Yeni Peanuts filmi için olası görülen yayın tarihi ise 2025’i gösteriyor.

Yeni Peanuts filmi hakkında beklentileriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Nedense Snoopy’nin bu versiyonunu sevemedim o eski havayı vermedi bana.

  2. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Apple TV Plus’da The Snoopy Show var, şiddetle tavsiye ederim. Eskiden Show TV’de yayınlanan çizgi filmi gibi mükemmel.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Elazığ Tarla Roma Dönemi Mozaik

Elazığ’da Bir Bahçe Sahibi Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Mozaikler Buldu

Antik Mısır Mumyalanmış Babun Gizemi Çözüldü

Antik Mısır’dan Kalma Mumyalanmış Babunların Gizemi Çözüldü