in , ,

Netflix’in Manga Uyarlaması “Yu Yu Hakusho”dan İlk Fragman

Yu Yu Hakusho dizisinden ilk fragman yayınlandı. Netflix, ünlü manga serisinden uyarladığı canlı aksiyon yapımının ilk görüntülerini paylaştı.

Yu Yu Hakusho Dizi Uyarlaması | Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Yu Yu Hakusho dizisi için ilk fragman Netflix tarafından paylaşıldı. 1990 yılında başlayan ünlü manga serisinin live-action adaptasyonundan ilk görüntüler, 2023 Geeked Week etkinliği sırasında izleyicilerle buluştu.

İlk olarak 1990 yılında bir manga serisi olarak yayımlanan Yu Yu Hakusho, 1992’de anime formatında da izleyicilerle buluşmuştu. Eser bir çocuğun hayatını kurtarmaya çalışırken araba kazasında ölen Yusuke Urameshi adlı lise öğrencisi gencin hikâyesini anlatıyor. Yaşanan bu ölüm hikâyenin sonu olmuyor. Çünkü Urameshi bir Ruh Dedektifi olarak Dünya’ya geri dönüyor ve gezegendeki paranormal gizemleri çözmekle görevlendiriliyor.

Live-action uyarlamasında Urameshi’yi Takumi Kitamura canlandıracak. Ayrıca, Tilki iblisi Kurama’yı Jun Shison, Kötü Göz’ün Efendisi Hiei’yi Kanata Hongo ve Kazuma Kurabawa’yı Shuhei Uesugi oynuyor.

- Reklam -

Yu Yu Hakusho Dizi Uyarlaması | Fragman

Geeked Week etkinlikleri kapsamında yayınlanan ilk fragman, Urameshi’nin ölü bedenine bakan bir sağlık ekibinin çabaları eşliğinde başlıyor ve ardından onun yeniden Dünya’ya gönderilmesini gözler önüne seriyor. İzleyiciler bu sırada göz alıcı doğaüstü mücadelelere dair bazı anlara göz atma fırsatı buluyor. Aynı zamanda Toguro kardeşlere dair ilk bakışı da sunarak, büyük Toguro’nun küçük kardeşinin omzunda perçinlenmiş görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Yu Yu Hakusho Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımda karanlık geçmişine rağmen bir iyilik yaparken hayatını kaybettiği için ne cennete ne de cehenneme layık görülen Yusuke Urameshi, hayata geri dönmek için ikinci bir şans buluyor. Ruhlar dünyasında yaşayan Botan adlı bir kadın, Urameshi’yi yeniden canlandırıyor; böylece Urameshi ruh ve şeytani dünyaların birbirine karıştığı bir evrende Ruh Dedektifi olarak görev almaya başlıyor.

Netflix, uyarlama için Shueisha, TOHO ve ROBOT ile işbirliği yapıyor. Projenin yönetmenliğini Sho Tsukikawa üstlenirken Kazutaka Sakamoto (Aggretsuko, Devilman Crybaby) da baş yapımcı olarak görev alıyor. Teru Morii ise yapımcı koltuğundaki isim olarak öne çıkıyor.

- Reklam -

Yeni uyarlama, Netflix’in diğer manga uyarlamaları arasındaki yerini alıyor ve kısa süre önce yayınlanan One Piece serisinin izinden gidiyor. One Piece’in live-action adaptasyonu bir laneti kırmış ve ilk defa büyük çaplı bir anime/manga uyarlaması ciddi oranda beğeni kazanarak adından söz ettirmeyi başarmıştı. One Piece bu sayede hızlı bir şekilde 2. sezon onayını da almayı bildi.

Yu Yu Hakusho Dizi Uyarlaması Netflix

Yu Yu Hakusho, 14 Aralık 2023 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Manga uyarlamasının ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: IGN, Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Leave the World Behind Filmi Geliyor | Tanıtım

“Mr. Robot”ın Yaratıcısından Yeni Psikolojik Gerilim: “Leave the World Behind” Tanıtımı Yayınlandı

Frankenstein Hakkında 10 Şaşırtıcı Gerçek

Frankenstein Hakkında 10 Şaşırtıcı Gerçek