in ,

“Mr. Robot”ın Yaratıcısından Yeni Psikolojik Gerilim: “Leave the World Behind” Tanıtımı Yayınlandı

Leave the World Behind için ilk tanıtım paylaşıldı. Psikolojik gerilim filminde Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali ve Kevin Bacon rol alıyor.

Leave the World Behind Filmi Geliyor | Tanıtım
- Reklam -
- Reklam -

Leave the World Behind filminden ilk tanıtım yayınlandı. Mr. Robot dizisinin yaratıcısı Sam Esmail’ın yönettiği filmde Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali ve Kevin Bacon gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Netflix son bir yıl içinde kadrosuyla dikkat çeken pek çok gerilim filmine imza attı. Platform şimdi de Mr. Robot ile tanınan Sam Esmail’ın imzasını taşıyan Leave the World Behind ile yeni bir gerilim yapımını izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Julia Roberts, Ethan Hawke, Myha’la Herrold, Mahershala Ali ve Kevin Bacon gibi yıldızları bünyesinde barındıran film, Netflix’in Geeked Week etkinliği kapsamında paylaşılan yeni bir tanıtım, izleyicileri kıyamet sonrası bir kurguya davet ediyor.

Rumaan Alam’ın ödüllü romanından uyarlanan Leave the World Behind, sıradan bir apokaliptik hikâyeyi alıp farklı bir dokunuş katıyor.

- Reklam -

Leave the World Behind Filmi Geliyor | Tanıtım

Leave the World Behind filminin konusu şu şekilde:

Amanda (Roberts) ve eşi Clay (Hawke), şehir hayatının koşturmacasından uzak, huzurlu bir hafta sonu geçirmek isterler ve sevimli bir tatil evi kiralarlar. Çocukları Archie (Charlie Evans) ve Rose (Farrah Mackenzie) ile birlikte doğada dinlenmeye çıkan aile huzur içindedir. Her şey yolunda gibi görünürken evin wi-fi bağlantısı kesilir. İşler daha da kötüleşir çünkü gizemli bir baba G.H. (Ali) ve kız Ruth (Herrold) kapıda belirir ve evin kendilerine ait olduğunu iddia ederek içeri girmek isterler. Büyük bir siber saldırının kıyameti getirdiğini açıklayan bu garip baba-kız çifti, evlerine geri alınmalarını talep ederler. Teknolojinin yardımı olmadan kendi dünyasında tamamen kaybolan G.H., yardım için evin mimarı Danny’ye (Bacon) başvurur.

- Reklam -

Leave the World Behind Filmi Tanıtımı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Leave the World Behind, ekim ayında 2023 AFI Fest’in açılış filmi olarak dünya prömiyerini yaparak gösterime girdi. Yıldız oyuncularıyla dikkat çeken gerilim filmi 22 Kasım’da bazı sinema salonlarında gösterime girecek. Ardından 8 Aralık 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Yeni filmin ilk tanıtımını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dilbilgisi Hataları Stres Yapıyor

Dilbilgisi Hataları, Maruz Kalanları Strese Sokuyor: Yeni Araştırma, Yazım Yanlışlarının Bilinmeyen Etkisini Gösterdi

Yu Yu Hakusho Dizi Uyarlaması | Fragman

Netflix’in Manga Uyarlaması “Yu Yu Hakusho”dan İlk Fragman