in ,

Anime İzleme Servisi Crunchyroll’un Abonelik Ücretleri Türkiye’ye Özel Olarak Düzenlendi

Crunchyroll abonelik ücretleri Türkiye için yerel fiyatlandırmaya geçti. 15 günlük ücretsiz deneme üyeliği de sunan anime izleme servisinde paketler 25 TL’den başlıyor.

Crunchyroll Aboenlik Ücreti Türkiye
- Reklam -
- Reklam -

Crunchyroll abonelik ücretleri Türkiye için yerel fiyatlandırma seçeneği sunmaya başladı. Dünyanın en büyük anime izleme platformu olan şirkette premium üyelikler artık 25 TL’den başlıyor.

Amerika merkezli anime izleme platformu olan Crunchyroll, ilk olarak 2006 yılında bir grup Kaliforniya Üniversitesi mezunu tarafından kuruldu. Şirket, daha sonrasında WarnerMedia’nın da yan kuruluşu olan Otter Media’ya satıldı. Ancak 2020 yılında Sony, şirketi tam 1.2 milyar dolar karşılığında satın alarak bünyesine kattı. Sony, yayın servisini satın almadan önce zaten bir başka anime izleme platformu olan Funimation’a da sahip olduğu için bu konuda neredeyse tekel haline geldi.

Dünya çapında 5 milyondan fazla ücretli aboneye ve 120 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Crunchyroll, bugüne dek Türkiye’den de erişilebilir haldeydi. Ancak ödeme yapmak istediğinizde rakamlar dolar üzerinden çıktığı için Premium hesaplar ülkemizde standartların üzerinde bir rakama sahipti. Ayrıca Türkçe altyazı seçeneği de bulunmayan platforma bu nedenle ilgi pek fazla olmuyordu. Ancak şirket, kısa bir süre önce Türkiye’deki animeseverleri de mutlu edecek bir hamle yaparak yerel fiyatlandırmaya geçti.

- Reklam -

Crunchyroll Aboenlik Ücreti Türkiye

Yeni fiyatlandırmayla birlikte artık Crunchyroll’un Premium üyeliklerine sahip olmak isterseniz “Fan” adlı en uygun paket aylık 25 TL’den başlıyor. İlk 14 gün ücretsiz sunulan Premium servisinin bu giriş paketinde; reklamsız üyelikten, platformda bulunan tüm anime içeriklerine erişebiliyor olmaktan ve haftalık olarak Japonya’da yayınlanan animelerin, yayınlandıktan sadece bir saat sonra platformda erişilebilir olması gibi birçok seçeneğe sahip oluyorsunuz. Bu paketi satın alırsanız tek seferde ancak 1 cihazda kullanabiliyorsunuz.

Crunchyroll Aboenlik Ücreti Türkiye için Güncellense de Türkçe Altyazı Seçeneği Hâlen Bulunmuyor

Servisin ikinci paketi olan ve en popüler diye sunduğu “Mega Fan” ise, bir önceki paketle aynı özellikleri taşıyor olmasının yanı sıra bu sefer tek cihazda değil, aynı anda 4 cihazda içerik izleme imkânı tanıyor. Bununla birlikte “Mega Fan” paketi seçmeniz durumunda içerikleri indirip çevrimdışı olarak da izleme şansına sahip oluyorsunuz. Mega Fan paketine de aylık 36 TL’ye sahip olabiliyorsunuz.

Yayın servisi, Mega Fan paketi için ayrıca yıllık bir paket daha belirlemiş. Bu paketi almanız halinde %17’lik bir indirimle Premium hesaba 355 TL’ye sahip olabiliyorsunuz.

- Reklam -

Crunchyroll Aboenlik Ücreti Türkiye

Ne yazık ki şu an için animelerde Türkçe altyazı seçeneği bulunmuyor. Crunchyroll tarafından da Türkiye’ye herhangi bir yatırım yapıp yapmayacağı konusunda şu anda bir açıklama henüz gelmiş değil. Bu nedenle üye olmak isteyenlerin ne site arayüzünde ne de içerik tarafında Türkçe seçeneğiyle karşılacağını hatırlatmak gerekiyor.

Crunchyroll’un yerel fiyatlandırma içeren paketlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni fiyatlandırmayı sizler nasıl buldunuz? Platforma üyeliğiniz bulunuyor muydu? Güncellenmiş abonelik ücretleriyle birlikte premium tarafını denemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

13 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for akova.f akova.f dedi ki:

    Akmıyorsa da damlasın mantığıyla yapılmış bir hareket. Türkçe altyazı olmadıktan sonra platformun rağbet göreceğini sanmıyorum ki altyazı gelmesini, Türkiye pazarına açılmalarının pek taraftarı değilim sonra telif haklarıyla ücretsiz sitelerin içini boşaltıp bize bir abonelik parası daha çıkarırlar. Bu da şu anki ekonomiyle en son isteyeceğim şeylerden biri…

  2. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Yani animeleri her zaman Japonca izlemeyi tercih eden biri olarak hem para verip hem de İngilizce dublaj yapmak zorunda kalmak aşırı saçma bence.

  3. Avatar for autarch autarch dedi ki:

    Türkanime gibi bir gerçek varken iş yapamaz.

  4. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Konudan bağımsız Bleach son sezon 10 Ekim’de vizyona girecekmiş. Yuppi​:partying_face::partying_face:.

  5. Avatar for Hapsu Hapsu dedi ki:

    Üyeliği alanların çoğu görüntü kalitesi yüksek olduğu icin alıyor. Sınav senem olmasa ben de alırdım. Turkanime’de hâlâ o kadar kötü görüntü kalitesinde anime var ki ( Gintama, Legend of the Galactic Heroes…) insanı sadece bu yüzden bile aldırır. Fiyasko çevirileri de hesaba katmadan geçiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

8 cevap daha var.

Avatar Gişe Rakamları ile 13 Yıl Sonra Yine Zirvede

James Cameron’ın “Avatar” Filmi 13 Yıl Sonra Yeniden Zirveye Yerleşti

Hugh Jackman Deadpool 3 Wolverine

Hugh Jackman, Deadpool 3 ile Yeniden Wolverine Oluyor: Yeni Deadpool Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu