in

Nickelodeon’dan Yeni Bir Star Trek Çizgi Dizisi Geliyor

Nickelodeon ve CBS genç kuşaklara yönelik, yeni bir Star Trek animasyon dizisinin hazırlıkları için kolları sıvadı.

Star Trek
- Reklam -
- Reklam -

Star Trek: Discovery‘nin elde ettiği hatırı sayılır başarının ardından CBS bu evrende geçen daha fazla proje için düğmeye basmış görünüyor. Hatırlayacağınız gibi sadece birkaç gün önce Patrick Steward’ın yeniden Kaptan Picard’ı canlandıracağı yeni dizinin çekimlerine başlanmıştı. Şimdi de ufukta Nickelodeon işbirliğiyle hazırlanacak bir çizgi dizi var.

Emmy ödüllü Kevin ve Dan Hageman (Trollhunters, Ninjago) tarafından hazırlanacak çizgi dizi daha çok küçük yaştaki izleyicilere hitap edecek. Ve sizin de tahmin edebileceğiniz gibi yeni nesillere Star Trek (Uzay Yolu) sevgisi aşılamayı amaçlayacak. Çizgi dizi bir grup kanunsuz gencin terk edilmiş bir yıldız filosu gemisi bulmasını ve onu kullanarak daha önce hiç kimsenin gitmediği yerleri dolaşmasını konu alacak.

Serinin hayranları bunun Uzay Yolu evreninde geçen ilk animasyon olmadığını hatırlayacaktır. Daha önce, 70’li yıllarda Atılgan’ın orijinal kadrosunu içeren bir çizgi dizi de yayınlanmıştı. Bunun yanı sıra ufukta Rick and Morty‘nin yapımcılarının hazırladığı Star Trek: The Lower Decks adlı başka bir çizgi dizi daha var.

- Reklam -
- Reklam -

Bakalım bizim gibi büyümüş de küçülmüşlere de hitap edecek kadar kaliteli yapımlar çıkarabilecek mi? Çünkü koskoca adamlar ve kadınlar olarak çizgi film izlemeyi hiç sevmesek de (!) şöyle bir ucundan bakabilebilebiliriz belkiiii…


* En Çok İzlenen 10 Star Trek Bölümü

* Ellinci Yılında Uzay Yolu Ruhu

* Geleceği Tasvir Eden Filmlerin Zaman Çizelgesi

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

captain america cok yasa hydra ust1

Captain America’nın Olay Yaratan “Hail Hydra” Macerası Artık Türkçe

steven spielberg netflix hakkinda

Spielberg’ten Netflix Geri Adımı: “Sinema Kültürünün Korunmasını İstiyorum”