in , ,

Yeni Avatar: The Last Airbender Videosu, Zuko ve Azula Dövüşünün Nasıl Hazırlandığını Gösteriyor

Yeni Avatar: The Last Airbender videosu, Zuko ve Azula Agni Kai dövüşünün kalem eskizleriyle nasıl canlandırıldığını gösteriyor.

Yeni Avatar: The Last Airbender Videosu Zuko ve Azula
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: The Last Airbender için yayınlanan yeni bir video, Zuko ve Azula’nın son sezondaki Agni Kai dövüşünün nasıl canlandırıldığını gösteriyor.

Sevilen Nickelodeon animasyon dizisi Avatar: Son Hava Bükücü, 2005’ten 2008’e kadar toplam 3 sezon olarak yayınlandı. Netflix bu yılın başlarında üç sezonu da yayınladığında kısa süre içerisinde platformun en sevilen içeriklerinden biri haline geldi. Hikâyenin ana odağı Aang olsa da, birçok hayran Zuko’nun karakterini bir başyapıt olarak görüyor.

Zuko, serinin en başından beri Avatar’ı bulup yenerek onurunu geri kazanacağını ve yeniden babasının gözüne gireceğini düşünüyordu. Ancak bu yolculuğun sonunda Zuko, Aang’ın amansız düşmanlarından biriyken onun en önemli müttefiklerinden biri haline geldi. Zuko’nun bilge amcası Iroh ile olan ilişkisi nihayetinde onu Avatarın babası Ateş Lordu Ozai’yi yenmesine yardım edeceğine söz verdiği nihai kurtuluş yoluna götürdü.

- Reklam -

Yeni Avatar: The Last Airbender Videosu Zuko ve Azula

Bilindiği üzere veliaht prens Zuko, Ateş Ulusu’nun onur düellosu olan Agni Kai’de babası Ozai’yle savaşmayı reddetmesinin ardından kendi topraklarından sürgün edilir. Ozai’nin daha çok onay verdiği kız kardeşi Azula ile Zuko’nun çalkantılı ilişkisi, kendisinin neredeyse yanlış seçimler yapmasına neden olacaktı. Zuko’nun son Agni Kai’si de Azula’ya karşıydı ve kahramanın yolculuğunu tam bir çember haline getiriyordu.

Nickelodeon Animation da bu önemli karşılaşmanın harika bir kamera arkası görünümünü yayınladı. Orijinal kalem çizimlerinin yer aldığı video, hayranların aşina oldukları son sürümün parçalarına geçiş halinde sunuluyor.

Avatar: The Last Airbender – Zuko ve Azula Dövüş Sahnesi | İZLE

https://twitter.com/NickAnimation/status/1302226977164648453

- Reklam -

Zuko’nun Azula ile savaşı birkaç nedenden dolayı ikonik hale gelmiştir. Dövüş için orijinal kurşun kalem eskizlerini izlemek, özellikle videonun yayınlanan sürüm geçişlerini gösterdiğinde büyüleyici gözüküyor. Hikâye açısından bu dövüş, Zuko’nun babası tarafından yakılan çocuktan gerçekten bir fark yaratmak isteyen lidere dönüştüğünün göstergesi. İronik şekilde, Azula’nın kendinden emin ve acımasız kötü karakter tasviri de neredeyse acınacak derecede çılgın bir düzensizlik kabuğuna dönüşüyor. Avatar: The Last Airbender evreninde Zuko ve Azula gibi ikili dövüşlerin harika yanı, kahraman yolculuklarının doruk noktası olarak hizmet etmeleridir.

Avatar: The Last Airbender Videosu Zuko

Avatar’ın eskizle yapılmış ve son haliyle iç içe geçmiş görüntülerini sizler nasıl buldunuz? Seriyi bir kez daha izlemek için içinizde dürtü oluştu mu? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Avatar: The Last Airbender Özel Bölümü İlk Defa Ücretsiz Erişime Açıldı

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Düş Yakamdan Şeytan: Donald Ray Pollock

Düş Yakamdan Şeytan: Donald Ray Pollock’tan Güney Gotiği Türünün Unutulmaz Örneği

I'm Thinking of Ending Things İncelemesi

I’m Thinking of Ending Things İncelemesi: Cesur ve Beklenmedik