in ,

Bilimkurgu Türündeki “Injection” Çizgi Romanı Televizyona Uyarlanıyor

Warren Ellis’in ellerinden çıkan bir bilimkurgu hikayesini konu alan “Injection” çizgi romanı televizyon ekranlarına geliyor!

injection
- Reklam -
- Reklam -

Dahi denebilecek beş kişi, 21. yüzyılı daha iyi hale getirmek için bir araya gelirler. Injection adında bir yapay zekâ yaratırlar ve bu durumun sonuçları tabii ki düşündüklerinin çok uzağında bir noktaya varır. Önce yolları ayrılan ekip, sonrasında tekrar bir araya gelerek ortaya çıkardıkları Injection adındaki bu sorunla başa çıkmak zorunda kalırlar. Bütün bunlar Moon Knight: From The Dead çizgi romanının yaratıcı ekibi yazar Warren Ellis, illüstratör Declan Shelvey ve renkçi Jordie Bellaire’in ellerinden çıkan bir bilimkurgu hikâyesi ve bu hikâye televizyon ekranlarına geliyor.

2015 yılında yayınlanmaya başlayan bu çizgi roman serisi, çılgın bilim, tarihi korku ve garip suçların karışımı olmuş bir şekilde okurlarıyla buluştu. The Hollywood Reporter’ın haberine göre Injection çizgi romanı The Magicians, Mr. Robot ve Channel Zero gibi yapımların babası olan Universal Cable Productions tarafından ekranlara uyarlanacak. Gelecek olan bu yapım, Netflix’in Castlevania dizisinden sonra Ellis’in yeni atılımı olacak. Ellis ayrıca Transmetropolitian, Trees, Planetary, Gun Machine, Crooked Little Vein ve Normal gibi çizgi romanların yazarlığını yaptı.

Fakat yapılması planlanan bu serinin hangi kanalda veya platformda olacağına dair henüz bir bilgi yok. Aslında tek bildiğimiz kimin tarafından uyarlanacağı. Umarız okurları tarafından eğlenceli, düşündürücü ve ürkütücü olarak çok beğenilen bu serinin başarılı bir şekilde ekranlarımıza aktarılabilir.

- Reklam -
- Reklam -

Emin Özçay

94 yılında hayata gözlerini açan ben, yaşamanın amacını farklı dünyaları keşfetmede buldum. Halihazırda uzatmalı üniversite öğrenciliğine devam ederken, günlük yaşamın rutininden büyülü dünyalarda geçirdiğim zamanlarla kurtulmayı başardım. Çocukluğumda bilgisayar oyunları ve çizgi dizilerle başlayan serüvenim, şu zamanki hayatımın temelini oluşurdu. Keşfettiğim dünyaların büyüsüne kapıldığımdan, bu dünyayı pek sevmiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

musmutlu yumus yumak ust

Sarah Andersen’ın Kitabı “Musmutlu Yumuş Yumak” Çıktı

Game of Thrones Destansı Bir Savaş

Game of Thrones Destansı Bir Savaşla Birlikte Gelecek