in

Chuck Palahniuk’tan “Zoka: Renklendirmeniz İçin Muzır Hikâyeler” Raflarda

Palahniuk sıra dışı öykülerini bu defa boyama kitabı şeklinde sunuyor. Hem de birbirinden önemli çizerlerle.

zoka ust
- Reklam -
- Reklam -

Sizlere son zamanlarda ne kadar fazla çizgi roman haberi verdiğimizi inanın biz bile sayamadık. Fakat Zoka diğerlerinden biraz daha farklı çünkü bu defa sayfaların renklerine siz karar veriyorsunuz. Chuck Palahniuk’un kaleme aldığı Joëlle Jones, Duncan Fegredo, Tony Puryear, Lee Bermejo, Kirbi Fagan, Alise Gluškova, Marc Scheff ve Steve Morris gibi isimlerin de çizer koltuğuna oturduğu eser Ayrıntı Yayınları etiketiyle kitapçılardaki yerini aldı bile.

Eserin tanıtım bülteni ise şöyle:
zokaSinemaya da aktarılan Dövüş Kulübü romanıyla geniş okur kitlelerine ulaşan ve adı New York Times’ın çoksatan yazarlar listesinde yer alan Chuck Palahniuk yetişkinlere özel yeni hikâyelerden oluşan muzır bir boyama kitabı ile karşınızda. Çizgi roman dünyasının en heyecan verici sanatçılarının çizimleriyle: Lee Bermejo, Kirbi Fagan, Duncan Fegredo, Tony Puryear, Alise Gluškova, Marc Scheff, Steve Morris, Joëlle Jones.

Uyarı: içerik fazlasıyla rahatsız edicidir. Körlüğe, akıl sağlığının kaybına, uykuda boşalmaya, avuç içinden kıl çıkmasına veya yukarıda belirtilenlerin hepsine birden neden olabilir.
Tanıtım yazısından da anlaşılacağı üzere bizi yine epey ilginç olaylar bekliyor. Eseri edineceklere şimdiden uyarılan şeyleri yaşamamaları temennisinde bulunuyor, keyifli okumalar ve boyamalar diliyoruz.

- Reklam -
YouTube video

- Reklam -

Uygar Özdemir

Sanat tarihi, Türk mitolojisi ve fantastik edebiyat meraklısı; sıklıkla okur, çizer, yazar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

e3

E3 2018’den Geriye Kalanlar: Değerlendirdik

buyuculer zamani ust

“Büyücüler Zamanı” Raflarda