in ,

Akıbetini Merakla Beklediğimiz “Narnia Günlükleri” Netflix’te!

Netflix, C.S. Lewis’in ünlü fantastik serisi Narnia Günlükleri için yepyeni bir dizi ve film çekiyor.

narnia günlükleri netflix
- Reklam -
- Reklam -

En son 2010 yılında, Şafak Yıldızının Yolculuğu’yla sinemalarda seyretme şansı bulduğumuz Narnia Günlükleri, upuzun bir aranın ardından yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Üstelik sadece film olarak değil, yanında birkaç yıl sürmesi planlanan bir dizi projesi de getiriyor.

Variety‘de yayınlanan habere göre Netflix ve The C.S. Lewis Company, 7 kitaplık serinin tamamının ekrana uyarlanması konusunda anlaşma sağlamış durumda. Projenin başında Mark Gordon bulunuyor. Ki kendisi 2013 yılında Narnia’nın film haklarını almış, 2016 dolaylarında “Narnia Günlükleri: Gümüş Sandalye” filmi için çalışmaya başladıklarını duyurmuş ama daha sonrasında devamını getirememişti. Muhtemelen o film için hazırladıkları materyalleri yeni filmde de kullanacaklardır.

Mark Gordon o zamanki açıklamasında seriyi başa saracağını, önceki filmleri yok sayacağını ve eski oyunculardan hiçbirinin projede yer almayacağını açıklamıştı. Bunun yanı sıra Lewis’in kitaplarında yer alan ama şimdiye dek ekranda boy göstermeyen karakterleri de kullanacaklarını belirtmişti. Bunların ne kadarı yeni dizi ve filmde geçerli olur, bekleyip göreceğiz.

- Reklam -
- Reklam -

Dizi ve filmin ne zaman gösterime gireceğiyse şimdilik belirsiz. Lokum kutumuza sarılmış bir şekilde dolabımızın dibinde bekliyoruz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Calypso Calypso dedi ki:

    Netflix, iyi ki varsın ya. Gece gece gözlerimden kalpler fışkırarak ekrana bakmamı sağlayan bir haber. Umarım güzel olur.

  2. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Bu seri de uyarlama mevzusunda ne çekti ama. Umarım bu sefer şansı yaver gider.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Corto Maltese - İnceleme

Corto Maltese: Denize Hasret Romantiklerin Kahramanı

tom hardy venom

Tom Hardy: Venom Filminde Sevdiğim Bütün Sahneler Çıkartıldı