in

Better Call Saul 6. Sezondan İlk Tanıtım Videosu: Çıkış Tarihi Açıklanmış Olabilir

Better Call Saul 6. sezon için ilk tanıtım videosu yayınlandı. İki kısım halinde yayınlanacak final sezonu ile sevilen dizi veda etmeye hazırlanıyor.

Better Call Saul 6. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Better Call Saul 6. sezon kısa tanıtım videosu yayınlandı. Sevilen dizinin iki kısım halinde yayınlanacak final sezonu başlıyor. Ayrıca videoda yer alan bir ipucu ile çıkış tarihi de açıklanmış olabilir.

Breaking Bad’in spin-off dizisi olarak başlayan ancak kısa sürede hatırı sayılır bir izleyici kitlesi edinen Better Call Saul, final vermeye hazırlanıyor. İlk defa Şubat 2015’te AMC kanalında gösterilmeye başlayan dizinin şimdilik yayınlanan son sezonu olan 5. sezonu ise 23 Şubat 2020’de başladı ve 20 Nisan 2020’de 10. bölümü ile son buldu.

Şimdi de 6. ve final sezonu yaklaşırken ilk kısa tanıtım fragmanı da nihayet yayınlandı. Leonel ve Marco Salamanca’ya (sırasıyla Daniel Moncada ve Luis Moncada) odaklanan yeni fragman resmi Better Call Saul Twitter sayfasında yayınlandı.

- Reklam -

Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Better Call Saul 6. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu mu?

Yayınlanan kısa tanıtım fragmanı sonrası birçok dikkatli izleyici, videoda bulunan bazı küçük detaylardan dizinin 6. sezon çıkış tarihini de ortaya çıkardı. Videodaki D ve R harflerinin alfabede 4/18’e denk geliyor olması, final sezonunun ilk kısmının 18 Nisan’da başlayacağı anlamına geliyor olabilir. Daha öncesinde de 2022’nin ilk çeyreğinde yayınlanacağı söylendiği için bu teori oldukça mantıklı duruyor.

Videoda yer alan Leonel ve Marco Salamanca ikizleri ilk defa Breaking Bad’de tanıtıldı ancak asıl çıkışlarını Better Call Saul’da yakaladılar. 15 saniyelik fragmanda da ikizlerin 5. sezonun şiddetli bir şekilde sona ermesinden sonra Lalo’nun evine geldiğini, tanıdık kuru kafalı botları ve kıyafetlerini göstererek anlatıyor. Ev bir suç mahalline dönüşmüş olsa da, nöbetçi memurların yanından geçiyorlar. İkizler eve giderken herkesin soğukkanlı katillerden gözlerini ayrımadıkları da dikkatlerden kaçmıyor.

- Reklam -

Dizinin başrolünde Saul Goodman rolüyle Bob Odenkirk yer alırken kendisine birçok tanıdık isim daha eşlik ediyor. Mike Ehrmantraut rolünde Jonathan Banks ve Gus Fring rolünde Giancarlo Esposito da dahil olmak üzere orijinal diziden geri dönen birkaç yüz yer alıyor. Michael Mando ve Rhea Seehorn da sırasıyla Ignacio “Nacho” Varga ve Kim Wexler olarak rol alıyor. Better Call Saul, 5 sezon boyunca 39 Emmy Ödülü adaylığı, dört Altın Küre adaylığı ve üç Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü adaylığı aldı. Dizi 2018’de Peabody Ödülü kazandı.

Better Call Saul’un final verecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Dizinin 6. sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SoundOfSilence SoundOfSilence dedi ki:

    İlk çeyrek deseler de bence "december"ın D ve R’si de olabilir. Covid vs. her şey erteleniyor, normal. Tabii gönlüm nisandan yana :slight_smile:

  2. Avatar for HamdemitAbi HamdemitAbi dedi ki:

    ‘‘D’’ Amerikan alfabesinde 4. harf, ‘‘R’’ ise 18. Çıkış tarihinin nisanın 18’i olma ihtimali muhtemel.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vikings Valhalla yeni fragman netflix dizi

Vikings’in 100 Yıl Sonrasını Anlatan “Valhalla” Dizisinden Yeni Fragman Yayınlandı

Yer - Su Hikâyeleri - Emrah Ece

Emrah Ece, Türk Dünyasından Masalların İzini “Yer – Su Hikâyeleri” ile Sürüyor