in

Dario Argento, Yeni Korku Dizisine Hazırlanıyor

Ünlü yönetmen Dario Argento, bu sefer karşımıza gizemli cinayetler içeren korku/gerilim türündeki Longinus dizisiyle çıkıyor.

Dario Argento
- Reklam -
- Reklam -

İtalyan korkusunun usta yönetmeni Dario Argento, Longinus adında gizemli cinayetler içeren bir dizi çekerek setlere geri dönecek. Dizi, ustanın 2012’de projesinden sonra yer aldığı ilk yapım olma özelliğine sahip. Yapımcı şirketlerse BIM Production ve büyük İtalyan yapımcı Carlo Bixio tarafından kurulan Publispei. Argento’nun televizyon dizisi, BIM Production’ın yeni birimi tarafından duyurulan ilk proje.

BIM Production ve Publispei’den gelen açıklamaya göre dizi, uluslararası markete yönelik olacak ve hem gerçekçi hem de doğaüstü unsurları işleyerek bize asırlardır gizli tutulan sırları gösterecek. Longinus’un, aynı zamanda seyircilerin hayal güçlerinin gizli ve korkutucu yanlarına etki edeceği de söyleniyor. Dizi, Fransız Alpleri ve Siena mekanlarında geçecek. Zaman olarak Siena’da yılda iki kez düzenlenen Palio dedikleri at yarışı döneminde geçeceği belirtiliyor. Hikâyenin detaylarıysa henüz belirsiz. Şimdilik projeye katılacağı kesinleşen bir oyuncu da mevcut değil.

Dario Argento Dracula 3D Filmiyle Tanınıyor

Dizinin adının, Hz. İsa’nın öldüğünden emin olmak için ona mızrak saplayan Romalı askerle aynı olmasıysa dikkat çekici. Ayrıca Hristiyan inancına göre Longinus’un, Hz. İsa’nın Tanrı’nın oğlu olduğunu bildiği de söyleniyor.

- Reklam -
- Reklam -

1970’lerde adından söz ettirmeye başlayan yönetmen Dario Argento, The Bird With the Crystal Plumage, Suspiria, Deep Red, Giallo ve kızının rol aldığı ancak seyircileri pek de memnun edememiş Dracula 3D filmleriyle tanınıyor. Son zamanlarda Black Sunglasses adında bir filmi yönetmek istediğini de belirtmişti.

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eski Taş Çağı Kemik İliği

Eski Çağ İnsanları Kemik İliklerini Saklıyordu

sophia robot

Robotlar İçin Yapay İnsan Cildi Geliştirildi