in

Clarke, Game of Thrones Finalinden Bahsetti

Game of Thrones dizisinin yıldız oyuncusu Emilia Clarke, Taht Oyunları finaline dair açıklamalarda bulundu.

Game of Thrones
- Reklam -
- Reklam -

George R.R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı adlı epik fantazi serisinden uyarlanan Game of Thrones dizisi 2019’un ortalarında final yaptı. Ancak dizinin oyuncuları, hayranlar tarafından oldukça eleştirilen final sezonu hakkında konuşmaya devam ediyor.

HBO’nun 8 sezon boyunca türlü rekorlar kıran dizisine dair, oyuncuların açıklamaları hız kesmiyor. Dizide Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clarke, yapımın finali hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Daily Telegraph’a konuşan Clarke, daha önce gelen tepkileri mantıklı bulduğunu dile getirmişti. Ancak verdiği son söyleşide, görüşünü üzücü olarak güncelledi.

- Reklam -

Emilia Clarke Herkesi Mutlu Edemeyeceklerini Düşünüyor

Dizinin final sezonu ancak özellikle de final bölümü; hayranları tarafından oldukça ağır şekilde eleştirilmişti. Bu sene düzenlenen 71. Emmy Ödülleri’nde En İyi Drama Dalı’nda ödülü almasına rağmen; yapımın hayranları seriye hâlâ tepkili.

İnsanların kendi fikirlerine sahip olmasına hak veren Clarke, bunun bir sanat olduğunu ve istenilen şekilde irdelenebileceğini savundu. Game of Thrones finalinin, hayranların umduğu şekilde sonlanmadığını bildiğini ifade eden oyuncu, herkesi mutlu edemeyeceklerinin altını çizdi.

- Reklam -

Dizi finali dışında, hayat verdiği Daenerys rolü için de açıklamalarda bulunan aktris; karakterin, kendisine duyulmanın nasıl bir şey olduğunu öğrettiğini savundu. Daenerys’in büyük bir şiddete sahip olduğunu ve her zaman zor seçimler yapmak zorunda kaldığını da sözlerine ekledi.

32 yaşındaki ünlü oyuncuyu Kasım 2019 tarihinde Paul Feig’in yönetmenliğini üstlendiği Last Christmas filminde göreceğiz.

George R.R. Martin’in seriye ilham olan kitaplarının son iki adımı ise henüz atılmadı.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zamanın Resimli Kısa Tarihi

Zamanın Resimli Kısa Tarihi Yeniden Raflarda

SpaceX

SpaceX ve ABD’nin Planı Dikkat Çekiyor