in , ,

Hit-Monkey Fragmanı: Yeni Marvel Animasyonu Yolda

Hit-Monkey fragmanı yayınlandı. Hulu üzerinden yayınlanacak yeni Marvel animasyon yapımı, bir Japon şebeğinin intikam arayışına odaklanacak.

Hit-Monkey Fragmanı: Yeni Marvel Animasyonu
- Reklam -
- Reklam -

Hit-Monkey fragmanı paylaşıldı. Hulu ile gelecek olan yeni Marvel animasyon yapımı yolda.

Marvel Studios, Disney+ için dizi hazırlamaya başlamadan çok önce, çeşitli ağlar ve akış hizmetleri için farklı yapımlar oluşturmakla meşguldü. ABC kanalındaki Agents of SHIELD ve Netflix’teki Daredevil bu yapımların en bilinenleri arasında yer alıyordu. Ancak Hulu’nun geleceğin büyük bir parçası olması bekleniyordu. Marvel 2019 yılının başlarında The Offenders ile sonuçlanacak 5 yeni animasyon projesi yapmayı planladığını duyurdu.

Hulu’da yayınlanacak Marvel içerikleri sırasıyla M.O.D.O.K., Hit-Monkey, Howard the Duck ve Tigra & Dazzler isimlerini taşıyordu. Ancak ne yazık ki çoğu proje konusunda herhangi bir ilerleme kaydedilmedi. Neyse ki Hit-Monkey aralarından sıyırılarak geliştirme sürecini tamamlamayı başardı. 2019’da duyurulduğundan bu yana hakkında pek bir haber çıkmasa da, artık hayranları heyecanlandıracak bilgiler ortaya çıkmış durumda.

- Reklam -

Hulu’nun ikinci animasyonlu Marvel şovundan ilk fragman paylaşıldı. Birkaç gün önce gelen ilk görüntü ve çıkış tarihi duyurusu sonrası, hayranlar animasyon serisi adına sevinmeye başlayabilirler.

Yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hit-Monkey Fragmanı: Yeni Marvel Animasyonu | İZLE

- Reklam -

“Hit-Monkey ile Tokyo’nun yeraltı dünyasına dalın. Dizi, intikam arayışına giren ve ünlü “katillerin katili” haline gelen Amerikalı bir suikastçının hayaletinin yardımıyla bir Japon şebeğinin maceralarını konu ediniyor.”

Japon şebeği adıyla da bilinen kar makakının başrolünde olduğu yapım çizgi romanlarda da gördüğümüz katil maymunun maceralarını konu edinecek. Hit-Monkey karakteri, Marvel’ın çizgi romanlarına nispeten yeni bir isim sayılabilir. Daniel Way ve Dalibor Talajic tarafından hazırlanan ve 2010 yılında çıkan suikastçı maymunun macerası, klanının bir tetikçiyi sağlığına kavuşturmasının hikâyesini konu ediniyordu. Hitman’ın düşmanları gelip suikastçıyı ve Hit Monkey’nin klanını öldürdüğünde, karakterimiz de intikam almak için yollara düşer.

Yapımda Monkey karakterini Fred Tatasciore, Bryce karakterini Jason Sudeikis, Shinji karakterini George Takei, Akiko karakterini Olivia Munn, Haruka karakterini Ally Maki ve Ito karakterini Nobi Nakanishi seslendirecek. Josh Gordon ve Will Speck tarafından hazırlanan Hit-Monkey animasyon dizisi, 10 bölümüyle birden 17 Kasım 2021 tarihinde Hulu’da yerini alacak.

Hit-Monkey’in yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Marvel

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cumbre Vieja Yanardağı Patladı

Kanarya Adaları’nda Yanardağ Patlaması: Lavlar Kente Ulaştı

Mehmet’in Babası Nâzım - Gündüz Vassaf

Nâzım Hikmet’in Oğlu Ressam Mehmet’in Bilinmeyen Hikâyesi Gündüz Vassaf İmzasıyla Yeniden Raflarda