in

Jared Leto: “DC Filmleri Marvel Yapımları Kadar İyi”

Jared Leto Variety’ye verdiği bir röportajda DC Sinematik Evreni’nin en az Marvel’ın filmleri kadar iyi olduğunu savundu.

jared leto joker
- Reklam -
- Reklam -

Bildiğiniz gibi DC Comics ve Marvel arasında yıllardır süregelen ve çizgi roman fanlarını eğlendiren tatlı bir çekişme mevcut. Tıpkı Star Wars ve Star Trek fanlarının aralarında hangi filmin daha iyi olduğunu tartıştıkları gibi, iki yayıncının fanları da bir diğerinin güçlü ve zayıf yanlarını tartışıyor. Elbette bu tartışmalar yayıncılar sinema ekranını domine ettikten sonra daha da ateşli bir hale geldi. DC Sinema Evreni’nin bazıları eleştirmenler tarafından kötü puanlar alan filmlerine nazaran Marvel Sinematik Evreni çoğu izleyiciler ve eleştirmenler tarafından beğenilen 22 film yayınladı. Bu durum bazı insanların Marvel’i daha üstün görmesine sebep oldu. Suicide Squad filminin oyuncusu Jared Leto ise, her DC filminin kendi çapında başarılı olduğunu ve onların Marvel filmleri ile eşit olduğunu düşünüyor.

DC’nin Marvel kadar büyük olmadığı söylendiğinde Leto şu şekilde yanıt verdi;
“Bence Wonder Woman gelmiş geçmiş en heyecan verici filmlerden biriydi, olağanüstüydü. Harika bir performanstı. Bence, DC evreni uzun zamandır harikaydı. Her zaman kazanamazsın. Ama öyle düşünüyorum ki bence iyi gidiyorlar. İnsanlar Shazam!’ı sevdiler, ben ise henüz izlemedim. İnsanlar o filmi gerçekten sevdiler. Kim mükemmel ki? Ben değilim. Bence DC… onlar iyi gidiyorlar. Kesinlikle Joker’i tekrar canlandırmak isterdim, ama bu her zaman olduğu gibi senaryo ve şartlara da bağlı.”
Leto, 2016 yılında çekilen Suicide Squad filminde Joker’i canlandırmıştı. Film, her ne kadar finansal olarak başarılı olsa da incelemelerde pek de iyi puanlar alamamıştı. Hemen ardından gelen Batman v Superman: Dawn of Justice filmi de finansal başarısına rağmen soğuk eleştirilere maruz kalmıştı. Wonder Woman’ın başarısı ise önemli olanın markayı devam ettirmek değil, kaliteli filmler yapmak olduğunu kanıtladı ve DC’nin gelecek filmleri yeniden şekillendirmesine yardım etti.

- Reklam -
- Reklam -

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

8 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Ben sizi öveyim, siz de bana üç-beş bir şeyler atarsınız.

  2. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Gelecekte tekrar Joker olmak için duble yol yapıyor. :smiley:

  3. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Bana öyle geldi. DC sinematik evreninin hali hepimizce malum. Shazam!'i bilmiyorum ama Wonder Woman bir istisna idi. Ondan sonra Justice League filminde Wonder Woman karakteri de heba edildi ve şahsen söylüyorum: Gal Gadot’In ırkçı açıklamaları sonrası ben filmden soğudum. Aynı şeyi Captain Marvel filminde de yaşadım. Leto’nun kendi oynadığı Joker karakteri de zaten olumsuz yorum aldı ve değiştirildi.

    Sonuçta bu işte.

  4. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Yağcılarda inecek var.
    Artı Wonder Woman zaten güzel bir fimdi, eğer savunacaksa Suiscide Squad’ı ya da Justice League’i savunsaymış. Boş yapmış bence.

  5. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Marvel evrenini mi iyi hahahs.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 cevap daha var.

Assassin's Creed - Kara Sancak

Assassin’s Creed Romanlarında Sıra Kara Sancak’ta

arya stark

Arya Stark “Buralara” Nasıl Geldi? [Video]