in

House of the Dragon 2022’de Geliyor: Yeni Game of Thrones Dizisi Çıkış Tarihi Doğrulandı

House of the Dragon çıkış tarihi duyuruldu. Yeni Game of Thrones dizisi, ilk sezonuyla 2022 yılı içerisinde HBO’da yayınlanacak.

Yeni Game of Throes Dizileri George R.R. Martin HBO
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Game of Thrones dizisi olarak karşımıza çıkacak olan House of the Dragon, 2022 yılı içerisinde izleyiciyle buluşacak. HBO başkanı Casey Bloys çıkış tarihi bilgisini doğruladı.

David Benioff ile D.B. Weiss tarafından televizyona uyarlanan ve George R.R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinde yaşanan maceraları konu alan Game of Thrones, toplam 8 sezon sürmüş ve 2011-2019 yılları arasında HBO’da yayınlanmıştı. Yayınlandığı süre boyunca benzeri görülmemiş bir izleyici kitlesi toplayan ve 58 Emmy kazanan yapım, oyuncularına da büyük bir ün getirmişti.

Ancak çok güzel başlayan ve her sezonuyla yükselerek devam eden dizi, kötü bir sonla bitti. Benioff ve Weiss, gelen diğer proje tekliflerine karşı daha hızlı geçme umuduyla son sezonu aceleye getirdiler. Sonuç olarak çoğunluğun beğenmediği bir final sezonuyla tamamlanmış oldu. George R.R. Martin bile, dizinin final vermek için aceleye getirildiğini düşünenler arasındaydı. Yazar, serinin hakkını verebilmek adına en az 5 sezona daha ihtiyaç olduğunu belirtmişti.

- Reklam -

House of the Dragon HBO Yeni Game of Thrones Targaryen

House of the Dragon Çekim Tarihleri Henüz Açıklanmadı

Neyse ki kanal seriyi tamamen boşlamış değil. Farklı projelerle birlikte açıklanan House of the Dragon için, bu yılın başlarında gerçekleşen Television Critics Association gecesinde HBO’nun programlama yöneticisi Casey Bloys kısa bir açıklama yapmıştı. Bloys, dizinin en erken 2022 yılında ekranlara gelebileceğini söylemişti. Şimdi de Deadline’a konuşan Bloys, daha önce sadece ihtimal olan bu bilgiyi resmi olarak doğruladı. House of the Dragon dizisinin 2022 yılı içerisinde yayınlanacağını söyledi. Ayrıca dizi için oyuncu seçimlerinin de hâlâ devam ettiğini belirtti.

İlk defa geçen yıl duyurulan ve George R.R. Martin ile Ryan Condal tarafından geliştirilen House of the Dragon; Targaryen Hanesi’nin 300 yıllık tarihini anlatan 2018 tarihli Ateş ve Kan (Fire and Blood) kitabına dayanıyor. Kitap yıllar içerisinde birçok hükümdardan bahsediyor. Bu nedenle dizinin tam olarak hangi dönemi konu alacağı şimdilik belirsiz.

- Reklam -

House of the Dragon HBO Yeni Game of Thrones

Artık resmi olarak 2022 yılı içerisinde HBO kanalında yer alacağı bilinen dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

Koronavirüs pandemisine rağmen dizinin yayın tarihinde herhangi bir erteleme yaşanması beklenmiyor. Yeni Game of Thrones dizisi hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Game of Thrones Dizisi House of the Dragon’un Karakter Detayları ve Konusu

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Boş proje.Taht Oyunları dizisinin rüzgarı sonrası yeni bir dizisiyle rant elde etme girişimi.Artık bunun modası geçti.İnsanlarda heves ve şevk kalmadı.2021 yılı sonrası hiç kimse ne bu evrene nede dizilerine ilgi göstermeyecek.

  2. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    Hiçte boş proje değil. George R.R Martin’in ateş ve kan kitabını okumadıysan boş proje dersin tabi. Bu dizi kitaba sadık kalıp iyi şeyler yaparsa Game of Thrones kadar güzel bir dizi olur.İnsanlar Game of Thrones’tan sonra boşluğa düştü. The witcher’da maalesef yerini pek dolduramadı. Dizi çıktığı andan bitişine kadar herkesin ağzında olacak bir dizi.O yüzden okumadan saçma sapan yorumlar yapma

  3. Avatar for Dvne Dvne dedi ki:

    Arkadaşın profiline bakın, aynı mesajları troll gibi diğer platformlara da kopyala yapıştır yapıyor. Bütün mesajları da “ekşi sözlük bir miki beğenmeme platformu” temalı. Kendisini çok ciddiye almayın derim :raised_back_of_hand:.

  4. Avatar for BiblofilYouTube BiblofilYouTube dedi ki:

    Dövüşmen guzum

    images - 2020-09-23T153732.779

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Erdil Yaşaroğlu

Erdil Yaşaroğlu, “Karikatürlerini Paylaşanlara Dava Açıyor” İddialarını Yanıtladı

Kuş Lokumu Sözlüğü: Bahadır Cüneyt Yalçın

Kuş Lokumu Sözlüğü: Bahadır Cüneyt Yalçın’dan Muzip ve Malumatfuruş Tanımlar