in ,

Lucifer 5. Sezon 2. Kısım Fragmanı: Tom Ellis’li Netflix Dizisi Geri Dönüyor

Lucifer 5. Sezon 2. Kısım fragmanı yayınlandı. Tom Ellis’in başrolünde bulunduğu Netflix’in merakla beklenen dizisi yeni bölümleri ile geri dönüyor.

Lucifer 5. Sezon 2. Kısım Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Lucifer 5. Sezon 2. Kısım için ilk fragman yayınlandı.Yaşayanların dünyasına tekrar dönen Şeytan, ortalığı bir kez daha karıştırmaya hazırlanıyor. Netflix‘in popüler dizisi kısa süre sonra kalan bölümleriyle yayında olacak.

İzlenme oranları ile dijital yayın servisinin zirvesinde yer alan maceranın 5. sezon ilk bölümleri geçen yılın eylül ayında izleyiciyle buluşmuştu. Toplam 8 bölümden oluşan ilk kısım sonrası hayranlar heyecanla Şeytan’ın yapacaklarının devamı için beklemeye başladılar. Sonunda yapımın resmi çıkış tarihini de duyuran heyecan dolu ilk fragmanı yayınlandı.

5B olarak da adlandırılan yeni bölümlerde görüldüğü üzere Tanrı Dünya’ya geliyor. Sırlar açığa çıkıyor, kahramanca fedakarlıklar yapılıyor ve dünya asla eskisi gibi olmuyor. İlk yarı her ne kadar duygusal bir finalle izleyiciye veda etmiş olsa da, 5. sezon 2. kısım için yayınlanan ilk görüntülerde Lucifer’ın eğlenmek için yine de zaman bulacağını gösteriyor.

- Reklam -

5. sezon 2. kısım için “Yeni yaratıcınızla tanışma vakti geldi! Lucifer heyecan dolu sekiz yeni bölümle geri dönüyor,” cümlesiyle yayınlanan ilk fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Lucifer 5. Sezon 2. Kısım Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Hayranlar karakteri ilk defa Dc Comics’in Vertigo markası altında yayınlanan The Sandman çizgi romanlarında görme fırsatına eriştiler. Cehennem Lordu Lucifer’ın dünyadaki maceralarını konu alan dizi, ilk 3 sezonu ile Fox’ta yayınlanmış ancak sonrasında iptal edilmişti. Neyse ki hayranlar sevilen ve devam etmesi için kampanyalar yapılan dizinin sonraki sezonlarını Netflix’te izleme fırsatına eriştiler.

Başrolünde Tom Ellis‘in yer aldığı dizide Chloe Decker rolünde Lauren German, Dan Espinoza rolünde Kevin Alejandro, Mazikeen rolünde Lesley-Ann Brandt, Linda Martin rolünde Rachael Harris, Amenadiel rolünde D.B. Woodside ve Ella Lopez rolünde Aimee Garcia gibi isimler eşlik ediyor.

- Reklam -

Tom Kapinos (Californication, Dawson’s Creek) tarafından yaratılan dizinin yürütücü yapımcıları arasında Ildy Modrovich ve Joe Henderson bulunuyor.

Toplam 8 bölümden oluşacak olan Lucifer 5. Sezon 2. Kısım, 28 Mayıs 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Söz konusu çıkış tarihi geçen mart ayında sızdırılmıştı.

Lucifer’ın 5. Sezon 2. Kısım için yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mortal Kombat 2

Mortal Kombat İncelemesi: Ölümcül Dövüş mü Hayal Kırıklığı mı?

Marvel vs DC

Marvel vs DC: Dünyanın En Popüler Süper Kahraman Evreni Belli Oldu