in

Lucifer 5. Sezon Netflix’te Yayına Girdi

Lucifer 5. sezon bölümleri Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Tom Ellis’in başrolünde olduğu yapım sonunda geri döndü.

Lucifer 5. Sezon Netflix Yayında İzle
- Reklam -
- Reklam -

Başrolünde Tom Ellis’in yer aldığı Netflix dizisi Lucifer yeni sezon bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Lucifer 5. sezon bu sabah saat 10.00 itibarıyla yayına girdi.

Hayranların uzun süredir beklediği yeni bölümler sonunda yayınlandı. Dizinin 5. sezonunun ilk kısmı 21 Ağustos 2020 sabahı izleyicilerle paylaşıldı. Yeni sezonun paylaşılan ilk kısmı toplamda 8 bölümden oluşuyor. Yine 8 bölümden oluşacak ikinci kısım için ise henüz bir tarih verilmedi.

FOX ekranlarında başlayan Lucifer macerası, 3 sezonun ardından kanalsız kalmıştı. Netflix, diziyi devralıp 4 ve 5. sezonu müjdelemişti. Yapım kısa sürede platformun en çok izlenen serilerinden birisine dönüştü.

- Reklam -

Ancak Lucifer hakkındaki gelişmeler bunlarla sınırlı kalmadı. Dizinin uyarlama haklarını elinde bulunduran Warner Bros., 6. sezon için de ilk adımları atarak hayranları heyecanlandırmayı başardı. Sürpriz olarak kabul edilen bu ekstra sezon, haftalar süren müzakereler sonucunda nihayet onaylandı.

Lucifer 5. Sezon Netflix Yayında İzle

Bu sırada Lucifer 5. sezon ise tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerini tamamlayamamıştı. Yine de yeni sezonun 8 bölümden oluşan ilk kısmı, fazla bir gecikmeye maruz kalmadan izleyicinin karşısına çıkmayı başardı. Sezonun kalan bölümlerinde ise hâlâ prodüksiyonu tamamlanmamış parçaların olduğundan söz ediliyor.

Lucifer 5. Sezon ile Cehennemden Geri Dönüş Vakti

Hatırlayacağınız üzere 4. sezon finali ile Lucifer Morningstar, dünyadaki aşkı Chloe Decker’a veda ederek cehenneme hükmetmeye geri dönmüştü. Yeni sezona dair yayınlanan fragmanda ise Lucifer’ın şehre geri döndüğünü gördük. Hatta, -daha sonra bu spoiler eleştirilse de- dönen kişinin gerçek kimliği de ortaya çıktı. Yeni sezonda Şeytan’ın ikiz kardeşi Michael ile de tanışacağımızı öğrendik.

5. sezon bölümlerinde Tom Ellis’e eşlik eden isimler şu şekilde: Lauren German (Chloe Decker), Kevin Alejandro (Dan Espinoza), Lesley-Ann Brandt (Mazikeen), Rachael Harris (Linda Martin), D.B. Woodside (Amenadiel) ve Aimee Garcia (Ella Lopez).

- Reklam -

Ortalama 50’şer dakikadan oluşan 5. sezon bölüm isimleri ise sırası ile Türkçe olarak şu şekilde: Çok Üzgün Bir Şeytan, Lucifer! Lucifer! Lucifer!, Diablo!, Olan Hep Tavuğa Olur, Dedektif Amenadiel, BlueBallz, Bizim Gücümüz ve Spoiler Uyarısı.

Lucifer 5. Sezon Netflix Yayında İzle

Tom Kapinos (Californication, Dawson’s Creek) tarafından yaratıcılığı üstlenilen dizinin yürütücü yapımcıları Ildy Modrovich ve Joe Henderson’dan oluşuyor.

Dizi ilhamını ilk olarak DC Comics adlı çizgi roman markasının Vertigo cephesinde yayınlanan The Sandman çizgi romanlarında karşımıza çıkan Lucifer’dan alıyor. Neil Gaiman, Sam Kieth ve Mike Dringenberg üçlüsü tarafından yaratılan çizgi roman serisi The Sandman’in de Netflix adaptasyonunun yolda olduğunu belirtelim.

Belki de The Sandman dizisi, 6. sezon ile final yapacak Lucifer ile evrenlerini yer yer birleştirmeyi başarır. Ne dersiniz?

5. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

5. sezon 1. kısıma dair yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Lucifer 6. Sezon Hikâyesi Diziye Daha Derinlikli Bir Final İmkânı Verecek

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Olandan Olasıya - Rob Hopkins

Olandan Olasıya: Rob Hopkins’ten Hayal Gücünü Serbest Bırakma Rehberi

Space Jam 2 LeBron James

Space Jam 2 Filmine İlk Bakış: LeBron James Forması ile Gözüktü!