in

Mindhunter 3. Sezon Asla Gelmeyebilir

Mindhunter 3. sezon iptal edilmiş olabilir. Netflix’in sevilen dizisinde David Fincher krizi yaşanıyor. Yapımın yeni sezon ihtimali zora girdi.

Mindhunter 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Mindhunter 3. sezon hiç yayınlanmadan dizi ekranlara veda edebilir. David Fincher’ın yönetmenlik ve yapımcılığını yaptığı Netflix dizisi Mindhunter’ın devam ihtimali zora girdi.

Se7en, Fight Club, Alien 3 ve Gone Girl gibi filmlerin altında imzası bulunan David Fincher’ın başında olduğu Mindhunter dizisi; ilk sezonuyla büyük yankı uyandırmıştı. Dizi, her ne kadar ikinci sezonuyla ilkinin altında kalsa da hayranlar yapımın sonraki sezonunu merakla beklemeyi sürdürüyordu. Ancak gelen son bilgiler Mindhunter 3. sezon ihtimalinin hayli zayıf olduğunu gösteriyor.

İlk olarak 2017 yılında Netflix’te izleyiciyle buluşan dizi, 2019’da dokuz bölümden oluşan ikinci sezonuyla görücüye çıkmıştı. Herkesin Mindhunter 3. sezon çıkış tarihini merakla beklediği şu günlerde ise tatsız haberler gelmeye başladı.

- Reklam -

Mindhunter 3. Sezon İçin Oyuncularla Sözleşme Yenilenmedi

Dizinin ikinci sezon finali Ağustos 2019 tarihinde yayınlandıktan sonra, bugüne kadar üçüncü sezona dair bir sezon onayı haberi alamadık.

Dizinin Holt McCallany, Jonathan Groff ve Anna Torv gibi başrol oyuncularının kontratları uzatılmadı. Bu da Mindhunter kemik kadrosunun başka film ve dizilerde diledikleri gibi yer alabileceği anlamına geliyor.

Mindhunter 3. Sezon

Bu da 3. sezonu yakın zamanda göremeyeceğimiz anlamına geliyor. Netflix ise dizinin resmi olarak henüz iptal edilmediğini, ileri bir tarihte yapımın geri dönebileceğini söylüyor. Ancak sözün özü, David Fincher’ın şu anki gündemi kesinlikle Mindhunter değil. Kendisi bir yandan yeni filmi Mank ile uğraşırken diğer yanda da yapım ekibinde yer aldığı Love, Death & Robots 2. sezon üzreine çalışıyor.

Netflix, haklı olarak sevilen yapımı için açık bir kapı bırakmak için elinden geleni yapıyor. Ancak Fincher’a yakın olan kaynakların belirttiğine göre; 3. sezon için tam bir çıkmaz söz konusu.

David Fincher, Mindhunter’a Devam Etmek İstemiyor

Fincher’ın, dizinin ikinci sezon yönetmenleriyle fikir ayrılığına düştüğü, ayrıca dizinin çekimler için ABD’nin doğusunda yer alan Pensilvanya eyaletinin Pittsburgh şehrine gidip orada uzun süre kalmaktan memnun olmadığı gelen bilgiler arasında.

- Reklam -

Ayrıca Fincher, çekimleri süren Netflix filmi Mank sonrası başka film projeleriyle yoluna devam etmek istediğini de asla saklamıyor. Başarılı yönetmen, Se7en’ın senaristi Andrew Kevin Walker ile olası yeni projeler üzerine çalışmayı sürdürüyor.

netflix mindhunter sezon 3 zor

Masada ise Jules Verne’in Denizler Altında 20.000 Fersah (20,000 Leagues Under the Sea) romanından uyarlanacak bir film ve Ejderha Dövmeli Kız (The Girl With the Dragon Tattoo) serisinin devam uyarlamaları var.

Anlayacağınız Mindhunter 3. sezon henüz resmi olarak iptal edilmese de Fincher ile yola devam edilmesi de oldukça zor gözüküyor.

Siz bu açmazı nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Mindhunter 2. Sezon İncelemesi

* Love, Death & Robots İncelemesi

Kaynak: Vulture

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Ridianod Ridianod dedi ki:

    Yani şu cümle o kadar can sıkıcı ki. Öyle sağlam bir projeye başladın ki bunun nereye gittiğini görmeyip kafana göre canım istemiyor diyebiliyorsun. Vallaha pes. Netflix gibi bir şirketin buna alternatif bulamaması çok daha üzücü açıkcası. Dizi öyleydi ki bulunduğumuz kameralı, teknolojik devre şükrettiriyordu resmen. Çok üzdü çok. Love, death and robots tamam fena değildi ama bunun yanında proje falan olamaz açıkcası.

  2. Avatar for hunter hunter dedi ki:

    Netflix’den dizi öner denince ilk önerdiğim dizidir. Umarım devam eder. 10/10

  3. Avatar for gurkansadece gurkansadece dedi ki:

    Harika bir dizi. Karakter derinliği çok iyiydi. Yapmayın bize bunu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Terra Ignota 1: Kaybolan Şimşek Gibi

Terra Ignota Serisinin İlk Kitabı “Kaybolan Şimşek Gibi” Çıktı

Seçkin Sarpkaya Öneriyor: Kayıp Rıhtım Okurları İçin 9 Kitap

Seçkin Sarpkaya Öneriyor: Kayıp Rıhtım Okurları İçin 9 Kitap