in ,

Oscar Isaac’li Marvel Dizisi “Moon Knight”tan Yeni Fragman Yayınlandı

Moon Knight fragmanı yayınlandı. Oscar Isaac’in başrolünde yer aldığı Marvel Sinematik Evreni dizisi önümüzdeki bahar Disney+’ta yayınlanacak.

Moon Knight ermeni soykırımı imdb
- Reklam -
- Reklam -

Moon Knight fragmanı yayınlandı. Yeni Marvel dizisi hakkındaki uzun tanıtım videosu NFL Super Wild Card maçının molasında görücüye çıktı. Başrolünde Oscar Isaac’in yer aldığı yapımda, kötü karakter Ethan Hawke tarafından canlandırılıyor.

İlk defa 2021 Disney+ Günü etkinliği bünyesinde resmi olarak doğrulanan Moon Knight, Marvel evreninin dikkat çeken karakterlerinden birisi. Çizgi romanlarda büründüğü karmaşık iç dünyasının, şiddet eğiliminin ve genel olarak sahip olduğu karanlık tarafının diziye nasıl aktarılacağı merak konusuydu. Ancak yayınlanan yeni fragman ile birlikte Marvel’ın karakterin bu yönlerini oldukça ciddi bir şekilde ele aldığını söylemek mümkün. Bununla birlikte fragmanda Ethan Hawke tarafından canlandırılan karakterinde dizinin gidişatında oldukça önemli bir yere sahip olacağı görülüyor.

Moon Knight dizisi Marvel’ın 2022 yılında ekranlara gelecek ilk yapımı olacak. Geçen sene Disney+ üzerinden yayınlanan WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, What If…? ve Hawkeye dizileri izleyicilere sunulmuştu. Moon Knight dizisinin Marvel’ın başarısını yeni yıla taşıyıp taşıyamayacağı konusunda önemli bir gösterge olacak.

- Reklam -

Moon Knight Fragmanı | İZLE

YouTube video

Dizinin oyuncu kadrosu Oscar Isaac (Moon Knight), Emily VanCamp (Sharon Carter), Ethan Hawke (Randall Spector), Gaspard Ulliel (Anton Mogart) ve May Calamawy gibi isimlerden oluşuyor.

Dizinin başyazarlığını ise The Exorcist, The Umbrella Academy ve The Lazarus Effect ile tanınan Jeremy Slater üstleniyor. İlk sezonu toplamda 6 bölümden oluşacak Moon Knight dizisi 30 Mart 2022 tarihinde Disney+ üzerinden yayına başlayacak.

Dizinin konu aldığı karakterin çıkış noktası şu şekilde anlatılıyor:

Oscar Isaac tarafından ekrana taşınan Marc Spector eski bir deniz piyadesidir. Çoklu kişilik bozukluğu bulunan Marc çeşitli olaylar sonucunda azılı bir terörist olan Raoul Bushman tarafından Sudan’da bir çölün ortasında öldürülür. Ancak arkeolog Dr. Alraune’un kızı Marlane, Marc’ın bedenini Mısır intikam tanrısı Khonshu’nun heykelinin de bulunduğu altarına kadar götürmeyi başarır. Bunun üzerine Khonshu, Marc’a bir teklifte bulunur, dünya üzerinde kendisi adına intikam alacaktır. Spector bunu kabul eder ve hayata intikam şövalyesi olarak geri döner. Böylece Khonshu’nun heykelindeki gri pelerini alarak Moon Knight’a dönüşür.

- Reklam -

Moon Knight Dizisi

Karakter ilk olarak Doug Moench’in yazdığı ve Don Perlin’in çizdiği paralı asker olarak okurla buluşmuştu. Ardından çeşitli süper kahraman çizgi romanlarında yan karakter olarak yer almıştı. Moon Knight’ın kendi çizgi romanına kavuşması ise ancak 80’li yılları bulmuştu. Seri 2021 yılında Jed MacKay ve Alessandro Capuccio iş birliğiyle yayınlanan vol. 9 ile yeniden ele alınıyor.

Siz dizinin yeni fragmanını nasıl buldunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for JrThoth JrThoth dedi ki:

    IMG_20220118_083739

    Umarım bu sahnede filmde olur :joy:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Harry Potter Dizisi Geliyor: Başrolde LGBT Bireyler Yer Alacak

Yeni Harry Potter Dizisi Geliyor: Rowling’e Tepki Olarak Kadro LGBT Bireylerden ve Azınlıklardan Oluşacak

Selanik Gecelerinde Duyulan Gizemli Sesin Kaynağı

Selanik’te Geceleri Duyulan Gizemli Sesin Kaynağı Bulunamıyor: Yerel Halk Endişeli