in ,

Disney’in Stranger Things Benzeri Fantastik Dizisi “Parallels”ten Fragman Yayınlandı

Parallels fragmanı yayınlandı. Disney Plus’ın Stranger Things benzeri fantazi ve bilimkurgu dizisi, Fransa orijinal yapımı olarak izleyicilerle buluşacak.

Parallels Fragmanı Disney
- Reklam -
- Reklam -

Parallels fragmanı görücüye çıktı. Disney Plus ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan yapım, bilimkurgu ve fantazi temasını ele alış şekliyle Stranger Things ile benzeştiriliyor. Dizi, platformun Fransa orijinali yapımları arasında yer alıyor.

Netflix’in ilk sezonu 2016 yılında yayınlanan korku, fantazi ve bilimkurgu dizisi Stranger Things kanalın en popüler işlerinden birisi olmuştu. Yapım, kısa sürede platformu geniş kitlelere duyurmayı başarmıştı.

Yavaş yavaş dünya çapında yayına başlamaya hazırlanan Disney’in dijital yayın kanalı Disney Plus da benzer bir yapımla yeni bir hamleye hazırlanıyor.

- Reklam -

Prodüksiyonu kanalın Fransa ayağında gerçekleştirilen yapım, hayatları alt üst eden gizemli bir olayın etrafındaki dört arkadaşın, Bilal, Romane, Samuel ve Victor’un öyküsünü anlatıyor. Dört genç, neler olduğunu anlamak için ellerinden geleni yapacak ve önceki hayatlarının kaygısız masumiyetine geri dönmeye çalışacaklardır.

Dizinin yayınlanan yeni fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Parallels Fragmanı – İZLE | Disney Plus’tan Stranger Things Benzeri Dizi

YouTube video

Başrolünde gençlerin yer aldığı dizinin başrollerinde Thomas Chomel (Clem), Omar Mebrouk (HPI, Les Invisibles), Jules Houplain (HPI), Jade Pedri (Ils étaient dix), Naidra Ayadi (Polisse, Black Spot, Stillwater) ve Guillaume Labbé (The Hookup Plan, Je te promets, L’Ecole de la vie) bulunuyor. Diğer oyuncular arasında Gil Alma (César Wagner), Elise Diamant (Mensonges), Dimitri Storoge (Validé, La Révolution), Agnès Miguras (ASKIP), Maxime Bergeron (Fantasies, ASKIP), Victoria Eber (Beyond Appearances) ve Timoté Rigault gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Dizinin başında Beyond Appearances ile tanınan Anastasia Heinzl ve Marianne, Nox gibi yapımlarla adından söz ettiren Quoc Dang bulunuyor. Dizinin senaryosunu da kaleme alan ikili aynı zamanda Empreinte Dijital’den Raphaël Rocher ve Eric Laroche ile birlikte dizinin yapımcılığını üstleniyor. Yönetmenler arasında yer alan isimler ise Benjamin Rocher ve Jean-Batiste Saurel.

Toplamda 6 bölümden oluşan Parallels, 23 Mart 2022 tarihinde Disney Plus kütüphanesindeki yerini alacak. Disney+’ın diğer işlerinden farklı olaran dizinin tüm bölümleri aynı anda yayınlanacak.

Parallels’in yeni yayınlanan fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Darth Maul Obi-Wan Dizisinde Yer Almayacak

Darth Maul, Obi-Wan Kenobi Dizisinde Yer Almayacak

Ms. Marvel fragman

Ms. Marvel Fragmanı: Marvel Sinematik Evreni’nin Müslüman Süper Kahramanına İlk Bakış