in ,

“Daredevil: Born Again” Dizisinde Çekimler Tamamlandı

Daredevil: Born Again çekimleri tamamlandı. Charlie Cox’ın başrolünde yer aldığı Marvel dizisi, revizyon sonrası yeni bir çekim sürecine başlamıştı.

Daredevil: Born Again Çekimleri Tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Studios’un merakla beklenen Daredevil: Born Again dizisinin çekimleri tamamlandı. Charlie Cox’ın canlandırdığı Matt Murdock’ı yeniden izleyici karşısına çıkarmaya hazırlanan yapım, geçen yıl sonlarında büyük bir yaratıcı değişikliği yaşamıştı.

2023 yılının son çeyreğinde dizinin yazarları ve yönetmenleri görevden alınmış, Marvel Studios başkanı Kevin Feige’nin de aralarında bulunduğu yöneticiler, çekilen görüntülere bakarak projenin istenilen seviyede olmadığına karar vermişti. Senaryocu ve yönetmen kadrosunun değişmesinin ardından Daredevil: Born Again yeniden yapılandırılarak Ocak 2024’te çekimlerine başlamıştı.

Dizinin çekimlerinin tamamlandığı haberi, Central Casting isimli şirketin Instagram hesabından geldi. Charlie Cox ve şirket yönetiminden Jeff ile Stephanie’nin yer aldığı bir fotoğrafa yer veren paylaşımda “Çekimlerin tamamlanmasını kutluyor, Daredevil’in dönüşünü sabırsızlıkla bekliyoruz,” ifadeleri kullanıldı.

- Reklam -

Daredevil: Born Again Çekimleri Tamamlandı

Daredevil: Born Again Çekimleri Karmaşık Bir Yönetim Sürecinin Ardından Tamamlandı: Tanıdık Yüzler Geri Dönüyor

Yaratıcı kadrodaki büyük revizyonun ardından Daredevil: Born Again’in en büyük ve sevindirici değişikliği kadrosunda yaşandı. Revizyondan önce Deborah Ann Woll ve Elden Henson’ın Karen Page ve Foggy Nelson rollerini yeniden canlandırmaları beklenmiyor, bu durum büyük eleştirilere neden oluyordu. Ancak yeni dizinin yönetmeni Dario Scardapane, her iki oyuncuyu da kadrosuna dahil etti.

Ayrıca Jon Bernthal’ın canlandırdığı Punisher karakteriyle ilgili set fotoğrafları da kısa süre önce paylaşılmış ve oyuncunun dizide rol aldığı böylece kesinleşmişti. Bununla birlikte yayınlanan yeni bir set fotoğrafı, yine Netflix dizisinde yer alan Ayelet Zurer’in de Vanessa rolüyle dizide yer alacağını gösteriyor.

Daredevil: Born Again Kingpin ve Vanessa

Marvel, Justin Benson ve Aaron Moorhead ikilisini de diziyi yönetmek için kadrosuna kattı. Loki’nin 2. sezonunu da yöneten ikilinin kompleks MCU karakterlerini başarıyla ele aldığı görüldü. Bu nedenle Daredevil dizisinde de iyi bir iş çıkarmaları bekleniyor.

- Reklam -

Resmen Yayın Tarihi Açıklanmasa da 2025’in İlk Çeyreği İşaret Ediliyor

Şu anda Daredevil: Born Again için kesin bir yayın tarihi açıklanmış değil. Ancak Marvel’ın dizi ve filmlerini planlı bir şekilde seyirciye sunma yaklaşımı göz önüne alındığında, dizinin 2025’in ilk çeyreğinde yayınlanması bekleniyor.

Çekimlerin tamamlanmasının ardından artık yoğun bir kurgu ve post-prodüksiyon süreci başlayacak. Marvel’ın muhtemelen bu yıl içinde Matt Murdock’ın dönüşüne dair bazı yeni açıklamalar yapması da bekleniyor. Hayranlar, ikonik karakterin yeni maceraları için geri sayıma başladı bile.

Daredevil: Born Again Dizisi Netflix’teki Hâline Benzeyecek

Daredevil: Born Again dizisinden beklentileriniz neler? Son kreatif değişiklikler neticesinde Netflix versiyonuna benzer bir kalitenin ortaya çıkmasını bekliyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kaptan Tsubasa - Takahashi Yoichi Emekli

43 Yıllık Maçta Son Düdük Çaldı: “Kaptan Tsubasa”nın Yaratıcısı Emekli Oldu

Margot Robbie'nin Yeni Filmi Belli Oldu

Margot Robbie’nin “Barbie” Sonrası İlk Film Projesi Belli Oldu