in ,

Margot Robbie’nin “Barbie” Sonrası İlk Film Projesi Belli Oldu

Margot Robbie’nin yeni film projesi belli oldu. Yıldız oyuncu Deadpool yaratıcısının “Avengelyne” isimli çizgi romanını beyaz perdeye taşıyor.

Margot Robbie'nin Yeni Filmi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Margot Robbie, Barbie filmi sonrası çizgi roman uyarlamalarına bir yenisini ekliyor. Ünlü oyuncu Deadpool’un ortak yaratıcısı Rob Liefeld’ın Avengelyne isimli çizgi romanını beyaz perdeye taşımak için kolları sıvadı.

Margot Robbie son dönemlerde rol aldığı yapımlarla Hollywood’da adından en çok söz ettiren oyunculardan biri oldu. Son olarak geçen yıl rol aldığı Barbie filmi, 1 milyar dolar barajını aşarak 2023’ün en çok izlenen filmi olmayı başardı. Bu nedenle oyuncunun bir sonraki filmi merak ediliyordu. Nihayet söz konusu proje belli oldu.

Deadline’ın haberine göre Margot Robbie’nin yapımcı rolünü üstleneceği Avengelyne filmi uyarlamasında yönetmen koltuğuna Olivia Wilde’ın oturacak. Oyuncu kimliğiyle de tanınan Olivia Wide daha önce Don’t Worry Darling ve Booksmart gibi uzun metrajlı yapımları yönetmişti.

- Reklam -

Avengelyne Margot Robbie

Deadpool‘un ortak yaratıcısı Rob Liefeld‘in 1995 yılında yayımlanmaya başlayan  Avengelyne çizgi romanı, baş karakter olan düşmüş meleğin süper güçlerle donatılmış olarak Dünya’yı dolaşıp şeytani güçlerle savaştığı bir seri olarak biliniyor.

Margot Robbie Yeni Film Projesi ile Kariyerini Farklı Bir Rotaya Taşıma Fırsatı Elde Edebilir

Yaklaşık on yıldır sinema uyarlaması gündemde olan Avengelyne için daha önce birçok isim anılmıştı. Son haberler Margot Robbie ve Olivia Wilde’ın yanı sıra Simon Kinberg ile Audrey Chon’un da projede yer alacağını öne sürüyor. Senaryoyu yazmak için ise “birçok önemli yazarla” görüşmeler yapıldığı aktarılıyor.

Kaynaklara göre daha önce Robbie’nin sadece yapımcı koltuğunda oturacağı düşünülürken, son dönemde yıldız ismin aynı zamanda başrolü üstleneceği de konuşulmaya başladı. Ancak Robbie’nin temsilcileri bu iddialar hakkında bir açıklama yapmadı.

- Reklam -

Margot Robbie’ye Harley Quinn’den Sonra Yepyeni Bir Karakter

Margot Robbie'nin "Barbie" Sonrası İlk Film Projesi Belli Oldu

Avengelyne, Margot Robbie için Harley Quinn’den sonra üstleneceği ikinci büyük çizgi roman karakteri olacak. Ancak DC evrenindeki rolünün süreceği kesin olmayan Robbie için Avengelyne, kendisine yeni bir marka ve farklı bir karakteri keşfetme fırsatı veriyor.

Son zamanlarda Harley Quinn’i başkalarına bırakmayı düşündüğünü söyleyen Avustralyalı oyuncu, Avengelyne ile DC’deki durumunu telafi edebileceği söyleniyor. Ayrıca sadece başrol için değil aynı zamanda yapımcı olarak da projede yer alacak olması, karakteri kendi vizyonuyla şekillendirmesine imkânı sunuyor.

Margot Robbie’den yeni uyarlamayla ilgili beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Daredevil: Born Again Çekimleri Tamamlandı

“Daredevil: Born Again” Dizisinde Çekimler Tamamlandı

Decadent Fragmanı: Lovecraft Temalı Yeni Korku Oyunu Yolda

Lovecraft’tan İlham Alan Yeni Korku Oyunu “Decadent” Duyuruldu: İşte İlk Fragman