in ,

“Daredevil: Born Again” Setinden Punisher ve Daredevil’lı Yeni Görseller Yayınlandı

Daredevil: Born Again dizisinden Punsiher ve Daredevil’ın yer aldığı yeni set fotoğrafları ve video paylaşıldı.

Daredevil: Born Again Setinden Punisher'lı Set Fotoğrafları
- Reklam -
- Reklam -

Daredevil: Born Again’den yeni set fotoğrafları ve videoları yayınlandı. Görseller, Jon Bernthal’ın Punisher olarak geri döndüğünü ve Charlie Cox’un Daredevil’ı ile birlikte yer aldığını gösteriyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen dizisi Daredevil: Born Again’in kadrosunda Netflix’in iptal edilen Marvel dizilerinden birçok karakterin yer alması bekleniyor. Karen Page, Foggy Nelson ve Bullseye da dizide rol alacak karakterler arasında. Çekimlerden sızan görüntülere göre polis memuruyla Cole North’un üzerinde Punisher’ın ünlü kurukafa amblemi görülüyor.

Söylentilere göre dizide Karen veya Foggy öldürülecek ve bu Punisher’ın devreye girmesine neden olacak. Başka bir teori ise Wilson Fisk’in belediye başkanlığına adaylığı etrafında şekillenecek. Fisk yetkiye geldiğinde süper kahramanlara karşı önlem alabilir ve bu da Punisher ile Daredevil’ı bir araya getirebilir. Tabii tüm bunlar şimdilik sadece söylenti.

- Reklam -

Daredevil: Born Again Dizisinde Foggy ve Karen Geri Dönüyor

Netflix’in iptal edilen Daredevil ve The Punisher dizilerinden bu yana rolüne uzun bir aradan sonra dönen Jon Bernthal, Punisher Frank Castle kostümünü yeniden giymiş durumda. Çekimleri devam eden yapımdan yeni kamera arkası fotoğraflar paylaşıldı.

Set fotoğraflarında, üzerinde dövüş izleri ve kan lekeleri olan Punisher yer alıyor. Ayrıca başka iki fotoğrafta ise Daredevil’la birlikte yer alıyor.

 İşte “Daredevil: Born Again” Setinden Punisher ve Daredevil’lı Yeni Set Fotoğrafları

Daredevil: Born Again Setinden Punisher’lı Set Fotoğrafları

Daredevil: Born Again Setinden Punisher’lı Set Fotoğrafları

Daredevil: Born Again Punisher Set Fotoğrafı

Twitter’da paylaşılan videoda ise Bernthal’ın Punisher’ı ve Cox’un Daredevil’ının dizide bir araya geldikleri sahneler yer alıyor. Patlama ve silah sesleri arasında iki kahraman birlikte çömelmiş pozisyonda bulunuyor. Her ikisi de dizinin yeni kostümlerini giymiş durumda. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Uzun bir aradan sonra Daredevil evrenine katılan Bernthal’ın dizideki asıl rolü henüz netlik kazanmadı. Ancak yeni fotoğraf ve videolar, hayranları sosyal medyada oldukça heyecanlanmış durumda.

Daredevil: Born Again’in çekimlerine devam ediliyor. Başta 18 bölümden oluşacağı belirtilen yapımın, yapılan son değişikliklerle birlikte 13 bölüme düşürüleceği konuşuluyor. Son olarak şu an için bir yayın tarihi bulunmuyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin yeni dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Daha Önce Görülmemiş Yeni Bir Galaksi Türü Gözlemlendi

Daha Önce Hiç Görülmemişti: Yeni Bir Galaksi Türü Gözlemlendi

Arazan'ın Kurtları: Gölgelerin Efendisi'nin 17. Kitabı Çıktı

Fantastik Kurgu Yazarı John Flanagan’ın Gölgelerin Efendisi Serisi Macerasına “Arazan’ın Kurtları” ile Devam Ediyor