in , ,

Yeni “Pokémon” Oyunu Duyuruldu: “Pokémon Legends: Z-A” 2025’te Geliyor

Yeni Pokémon oyunu geliyor. Pokémon Presents etkinliğinde “Legends: Z-A” üzerinde çalışıldığı ve 2025’te çıkacağı duyuruldu.

Yeni Pokémon Oyunu Geliyor: Legends: Z-A
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Pokémon oyunu kesinleşti. Kısa süre önce gerçekleşen Pokémon Presents etkinliğinin sonunda yapılan açıklamayla, 2025 yılında Nintendo Switch’i özel olarak süsleyecek olan devam oyunu Pokémon Legends: Z-A duyuruldu.

Geleneksel Pokémon oynanışında bir paradigma değişikliğine işaret eden selefi Legends: Arceus’un başarısının ardından, devam oyununun duyurulması hayranlar arasında heyecan yarattı.

Legends: Z-A’nın fragmanı, Kalos bölgesini ve Lumiose Şehri’nin yeniden inşasını gösteriyor. Görüntüler meraklıları Lumiose Şehri’nin nasıl inşa edileceğine veya yeniden inşa edileceğine dair spekülasyon yapmaya bıraktı. Fragmandaki fütüristik unsurlar ise oyunun gelecekte geçebileceğine dair spekülasyonlara yol açıyor. Bir önceki bölüm olan Pokémon Legends: Arceus geçmişe uzanıyordu.

- Reklam -

Pokémon Legends: Z-A


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Pokémon Oyun Kartı Hırsızlarına Uluslararası Operasyon: Japonya ve ABD’de Tutuklamalar


Yeni Pokémon Oyunu “Pokémon Legends: Z-A” Nintendo Switch’e Özel Olarak Geliyor

Pokémon Legends: Z-A’da dönüş yapacak olan en önemli bir özellik, fragmanda belirgin bir şekilde yer alan Mega Evrim sembolünün gösterdiği Mega Evrimler. Bu güçlü dönüşümler, oyunun savaş mekaniklerine yeni bir dinamizm katacak gibi görünüyor.

Yeni Pokémon Oyunu Geliyor: Pokémon Legends: Z-A

Oyunun logosundaki “Legends” kısmının renkleri, Pokémon Black and White’da yer alan Unova bölgesiyle bağlantılar kurarak spekülasyonların odak noktası haline geldi. Oyunun Kalos’ta geçmesine rağmen, logo seçimi potansiyel bağlantılar veya gizli anlamlar hakkındaki varsayımları körükledi.

- Reklam -

Etkinlikten önce iddialar genllikle Black ve White’ın yeniden yapımının geliştirildiğini imâ ediyordu. Ancak bu spekülasyonlar sadece sözde kaldı ve etkinlik sırasında konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Yine de hayranlar bir değil iki heyecan verici proje bekleyebilirler: Pokémon Trading Card Game Pocket ve Pokémon Legends: Z-A.

Pokémon Legends: Z-A Resmi Duyuru Fragmanı

YouTube video

(Duyuru fragmanını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

“Şehri hem insanlara hem de Pokémonlara ait bir yer hâline getirmek için kentsel bir yeniden geliştirme planının yapıldığı Lumiose City’de yeni bir macera sizi bekliyor.”

Devam oyunu ile ilgili daha fazla ayrıntının önümüzdeki aylarda paylaşılması bekleniyor

Yeni Pokémon oyunu hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Mega Evrimler’in geri dönüşü sizce ne anlama geliyor? Oyunun gelecekte geçme ihtimali ve daha fazlası hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından daha fazla gelişme için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Denis Villeneuve TV Filmleri Sinema Yorumu

Denis Villeneuve: “Televizyon, Sinema Filmlerini Yozlaştırdı”

Kayıp Kömür Gemisi SS Nemesis 120 Yıl Sonra Bulundu

1904’te Gizemli Bir Şekilde Kaybolmuştu: Kömür Gemisi 120 Yıl Sonra Tesadüf Eseri Bulundu