in ,

The CW’nun Arrowverse Dizisi “Superman & Lois”in 3. Sezonundan İlk Fragman

Superman & Lois 3. Sezon fragmanı yayınlandı. The CW’nin popüler Arrowverse dizisinde işler giderek daha karmaşık bir hâl alıyor.

Superman and Lois 3. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Superman and Lois 3. sezon fragmanı paylaşıldı. The CW kanalında macerasına devam eden sayılı Arrowverse yapımlarından olan dizi, yeni sezonuyla da Lois Lane ve Clark Kent çiftinin daha da karmaşıklaşan ilişkisine odaklanacak.

Bu yıl The CW kanalında daha az dizi olacak olsa da, sabırsızlıkla beklenecek çok sayıda DC macerası var. Bunlardan biri de Lane-Kent ailesinin maceralarını devam ettirecek olan Superman & Lois 3. sezon. Yaklaşık bir yıl önce ikinci sezon finali tamamlanan dizinin galasına iki aydan az bir süre kaldı. 2. sezon finalinde açıklandığı gibi, gösteri aslında Greg Berlanti’nin ürettiği çoklu evrende alternatif bir Arrowverse dünyasında geçiyor.

Superman and Lois 3. Sezon Fragmanı

- Reklam -

Arrowverse şovları başlamaya yaklaşırken The CW da ilk resmi Superman and Lois 3. sezon fragmanını yayınladı. İlk tanıtım kısa olsa da hayranlara bu sezon Smallville’de neler olacağına dair bir fikir veriyor. Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

Superman and Lois 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

The CW, dizinin 3. sezonunun 2. sezon finalinde geçen olaylardan birkaç hafta sonra başlayacağını doğruladı. Yeni sezona ilk bakış sunan fragmanın en önemli tarafı, Lois’in yeniden hamile olabileceğinin veya olamayacağının ortaya çıkması olarak gösterilebilir. Ancak izleyicilerin Lois ve Clark’ın gerçekten başka bir çocuğa sahip olup olmadıklarını öğrenmek için sezon galasını beklemeleri gerekecek. Görüntüler aynı zamanda Lois’in kaybolup tehlikede olduğunu da gösteriyor.

Esas olarak Smallville’de geçen hikâye, 3. sezon itibarıyla bir süreliğine de olsa Metropolis’e taşınacak. Birkaç noktada Superman, Daily Planet’in hızlı bir görüntüsünü içeren ikonik DC konumundan geçerken görülebilir. Ancak Çelik Adam’ın başını belaya sokan her neyse, aynı zamanda Lois’i de büyük bir tehlikeye atıyor gibi görünüyor. Görüntünün sonuna doğru Daily Planet küresinin Lois’in arkasında paramparça olmaya başladığı görülüyor. Superman and Lois 3. sezon fragmanı ayrıca Michael Bishop’a yeni Jonathan Kent olarak ilk bakışı sağlıyor.

- Reklam -

Superman and Lois 3. Sezon Fragmanı

Dizinin yeni sezonu 14 Mart 2023 tarihinde The CW’da başlayacak ve bölümler haftalık olarak yayınlanacak.

Superman and Lois 3. sezondan sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Attack on Titan Final Season Part 3 Fragmanı ve Yayın Tarihi

Attack on Titan Finalinin Detayları Belli Oldu ve Yayın Tarihi Ortaya Çıktı

Yine de Bir Şansımız Olmalı İncelemesi: Gamze Efe

Yine de Bir Şansımız Olmalı İncelemesi: Gamze Efe’den Farkındalık Hikâyeleri