in

The Book of Boba Fett Çekimleri Tamamlandı

The Book of Boba Fett dizisi çekimleri tamamlandı. The Mandalorian 2. sezon sonunda duyurulan Disney+ dizisi 2021 sonunda geliyor.

The Book of Boba Fett
- Reklam -
- Reklam -

The Book of Boba Fett çekimleri tamamlandı. The Mandalorian 2. sezon oyuncularından Ming-Na Wen, Star Wars evreninde geçen yeni Disney+ dizisinin prodüksiyonunun tamamlandığını duyurdu.

Disney ve Lucasfilm, The Mandalorian 2. sezon finalinde, jeneriğin ardından yayınladığı özel bir sahne ile The Book of Boba Fett’i duyurarak hayranları oldukça mutlu etti. Finalden birkaç gün önce yapılan Disney Yatırımcı Günü etkinliğinde, Ahsoka’dan Rogue Squadron’a, Rangers of the New Republic’den Andor’a kadar bir dizi yeni proje duyurmuş ancak The Book of Boba Fett’i sürpriz yapmak için sır olarak saklamıştı.

Temuera Morrison, Fennec Shand adında seçkin bir paralı asker ve suikastçı olarak Ming-Na Wen ile birlikte ikonik ödül avcısı rolüne geri dönüyor. Diziyle ilgili detaylar şu anda bilinmiyor. Ancak Fett ve Shand’ın yolculuğuna, Bib Fortuna’yı öldürüp Jabba the Hutt’ın sarayının tahtını aldıktan sonra devam etmesi bekleniyor. Ayrıca Boba Fett’in geçmişine doğru bir yolculuk yapılacağı ve karakterin Star Wars: The Empire Strikes Back’den sonra neler yaşadığı da dizide ele alınması planlanan konular arasında gösteriliyor.

- Reklam -

The Book of Boba Fett Fragmanı Comic-Con ile Gelebilir

Dizide Fennec Shand karakterine hayat veren Ming-Na Wen, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda The Book of Boba Fett’in tamamlandığını da duyurmuş oldu. Aktris, kendisine gönderilen bir çift Star Wars şortu ve Wen’in suikastçisinin logolu birinci sezonu için kartlar da dahil olmak üzere ambalaj hediyelerinin görüntüleriyle haberi açıkladı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

https://twitter.com/MingNa/status/1402290182779375618

Çekimlerin tamamlanması ve post-prodüksiyon aşamasının başlaması ile hayranlar yakın zamanda dizi içi ilk bakış fotoğraflarına ve kısa bir teaser’a kavuşabilirler gibi gözüküyor. Disney+ veya dizi ekibi tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da temmuz ayında gelecek olan sanal San Diego Comic Con ile bir şeyler görecek olmamız oldukça olası.

- Reklam -

The Mandalorian’ın 3. sezon öncesi çekimlere başlayan yapım, Koronavirüs salgını güvenlik yönergelerine ayrılan fazladan zaman, Boba Fett’in yapımını yavaşlatmış gibi görünmüyor.

Peki ya sizler The Book of Boba Fett dizisinden neler bekliyorsunuz? Sizce The Mandalorian kadar başarılı bir yapım olacak mı? Teori ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

stephen king metallica

İlhamını Stephen King Romanından Alan Metallica Albümü

Belirsiz Bir Ânın Kıyısında - Murat Gülsoy 

Murat Gülsoy, Belirsiz Bir Ânın Kıyısında ile Gerçeküstünün Sınırlarında Dolaşıyor