in

Stranger Things’in Yaratıcılarından Yeni Bilimkurgu Dizisi Geliyor

The Boroughs dizisi duyuruldu. Netflix’ten Stranger Things’in yaratıcıları Duffer Kardeşler imzası ile yeni bir bilimkurgu yapımı geliyor.

The Boroughs Dizisi Stranger Things
- Reklam -
- Reklam -

The Boroughs dizisi hakkında ilk detaylar belli oldu. Duffer Kardeşler’den bir Netflix bilimkurgusu daha geliyor.

Stranger Things 5. sezon ile finale doğru yaklaşırken dizinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer Kardeşler Netflix’te yayınlanacak yeni bir projeye imza atıyor. Yeni yapım Stranger Things’e benzer şekilde doğaüstü korku ve bilimkurgu unsurları barındırıyor.

Variety’nin aktardığı habere göre Duffer Kardeşler, The Boroughs dizisinin idari yapımcılığını üstlenecek. Yapımın yazar ve yaratıcı koltuğunda ise bir başka Netflix yapımı The Dark Crsytal: Age of Resistance dizisine imza atan Jeffrey Addiss ve Will Matthews var. İkili, Duffer Kardeşler ile birlikte projede yer almanın kendileri için bir “rüyanın gerçek olması” gibi olduğunu söylüyor ve ekliyor:

- Reklam -

“Diziye duygu ve korkuyu muhteşem bir dengede getirdiler. Dünyanın her köşesindeki izleyicilerin The Boroughs’un güneşli yüzünün altında yatan karanlık gizemi çözmelerini merakla bekleyeceğiz.”

The Boroughs Dizi Stranger Things

Matt ve Ross Duffer da böylesi bir projenin içinde yer almanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu ifade ediyor:

“Jeff ve Will’in yazarlık yaptığı işlerin uzun zamandır büyük hayranıyız. The Boroughs dizisi fikri ile geldiklerinde ellerinde çok önemli bir iş olduğunu hemen anladık. The Boroughts dizisindeki çocuklar Stranger Things’tekilerden birkaç yaş daha büyük olsalar da onlar da sevimli bir grup haylaz. Onların korkutucu, eğlenceli ve kalbinize derinden dokunacak hikâyesine eşlik etmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

The Boroughs Dizisi Ne Hakkında?

Dizinin Netflix sayfasından yapılan resmi açıklamasında yapımın New Mexico çölündeki ilginç bir emeklilik topluluğunda geçtiği not ediliyor. Çölün ortasında bir araya gelen alışılmadık kahramanlar, sahip olmadıkları tek şey olan zamanı çalmaya çalışan dünya dışı tehdidin üstesinden gelmek zorunda kalıyor.

- Reklam -

İlk sezonu 8 bölümden oluşacak yapımda henüz hangi oyuncuların yer alacağı netlik kazanmadı.

The Boroughs Dizisi Stranger Things Netflix

Oldukça sıkışık bir takvimde olmalarına rağmen Duffer Kardeşler’in projeye dahil olması hayranlar tarafından olumlu karşılandı. İkili Stranger Things’in 5. sezon çalışmalarına son hızıyla devam ediyor.

Netflix’in yeşil ışık yaktığı Stranger Things: The First Shadow animasyonu da 2023 yılının sonunda izleyicilerin karşısına çıkacak. Diğer taraftan Eddie Munson karakterinin öncül hikâyesini konu alan Flight of Icarus kitabı da gelecek Cadılar Bayramı döneminde okurlarla buluşacak.

Siz The Boroughs dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve en güncel TV haberleri için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Işık Saçan Gizemli Bir Kara Delik Gözlemlendi

Bilim İnsanlarını Şaşırtan Gizemli Bir Kara Delik Gözlemlendi

National Treasure: Edge of History 2. Sezon İptal Edildi

Disney+’ın Büyük Hazine Dizisi “National Treasure: Edge of History” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi