in

Edgar Allan Poe Uyarlaması “The Fall Of The House of Usher” Dizisinde Oyuncu Kadrosu Netleşti

The Fall of The House of Usher dizisi için oyuncu kadrosu açıklandı. Mike Flanagan’ın Edgar Allan Poe öykülerinden uyarlayacağı Netflix yapımı için hazırlıklar sürüyor.

The Fall of The House of Usher Dizisi Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

The Fall of The House of Usher dizisi oyuncu kadrosu Netflix tarafından duyuruldu. Son dönemlerde korku yapımlarıyla adını sıklıkla duyuran Mike Flanagan tarafından geliştirilecek yapım, Edgar Allan Poe’nun öykülerinden uyarlanıyor.

Edgar Allan Poe’nun 1839’da yayımlanan kısa hikâyesi olan The Fall of the House of Usher’dan (Usher’in Evinin Çöküşü) uyarlanacak olan dizi, ilk olarak geçen ekim ayının başında duyuruldu. Sadece bu öyküsü üzerinden ilerlemeyeceği ve yazarın diğer hikâyelerini de içereceği belirtilen dizinin başına ise The Haunting of Hill House ve Midnight Mass gibi yapımlarla tanınan Mike Flanagan geçti.

Geçen günlerde dizide yer alacak ilk oyuncular duyurulmuştu. Aralarında Mark Hamill, Carla Gugino ve Carl Lumbly gibi yıldız isimlerin olduğu dizinin tam kadrosu da nihayet açıklandı.

- Reklam -

Yeni dizide Frank Langella, Usher patriği Roderick’i oynayacak, Mary McDonnell ise kız kardeşi Madeline’i oynayacak. Mark Hamill ve Carla Gugino’nun rolleri henüz açıklanmadı, ancak Carl Lumbly efsanevi Poe araştırmacısı C. Auguste Dupin’i oynayacak.

The Fall Of The House of Usher Tam Oyuncu Kadrosu Açıklandı

The Fall of the House of Usher dizi netflix edgar allan poe

Netflix’in sosyal medya hesapları üzerinden duyurduğu ve gösteride yer alacak diğer oyuncular arasında bulunan isimler ise şu şekilde: Zach Gilford, Annabeth Gish, Kate Siegel, Rahul Kohli, and Henry Thomas with Crystal Balint, Matt Biedel, Ruth Codd, Kyleigh Curran, Aya Furukawa, Malcolm Goodwin, Daniel Jun, Robert Longstreet, T’Nia Miller, Paola Nuñez, Katie Parker, Sauriyan Sapkota, Samantha Sloyan ve Michael Trucco.

The Fall of the House of Usher’ın başındaki isim olan Mike Flanagan da, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada hazırlayacakları dizinin çekimlerinin yakında başlayacağı bilgisini verdi.

- Reklam -

“Intrepid Pictures ve Netflix için hazırlayacağımız THE FALL OF THE HOUSE OF USHER mini dizisinin ana çekimlerine sadece birkaç hafta kaldı. Bugün baş yapımcı Trevor Macy ve ben, kadromuzu açıkladığımız için çok mutluyuz.”

Şu an için dizinin çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi bulunmuyor. Ancak Netflix’in diğer yapımlarının çekimleriyle kıyaslanırsa, 2023 başında yayında olabileceği tahmin ediliyor.

The Fall of the House of Usher’ın dizi olacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: TV Insider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Shazam 2 Wonder Woman

Shazam! Fury of the Gods’ta Gal Gadot’lu Wonder Woman Yer Alabilir

Çekiliş: Beşerbazın Marifeti Kitabını Hediye Ediyoruz

Çekiliş: 10 Kişiye Arlin Çiçekçi’nin “Beşerbazın Marifeti” Kitabını Hediye Ediyoruz