in ,

Popüler Anime Serisi “To Your Eternity” 2. Sezon Finalinin Ardından 3. Sezon Onayını Aldı

To Your Eternity 3. sezon onayı aldı. “Fumetsu no Anata e” adıyla da bilinen anime, ölümsüz varlık Fushi’nin maceralarını anlatmaya devam edecek.

To Your Eternity 3. sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

To Your Eternity 3. sezon onayı almayı başardı. Bugün itibarıyla 2. sezon finali ile hayranlarının karşısına çıkan Fumetsu no Anata e, Fushi’nin maceralarını izleyicilerle buluşturmaya devam edecek.

Melankolik manga dizisi To Your Eternity, A Silent Voice ile de tanınan Yoshitoki Oima’nın kaleminden çıktı. Manga ilk olarak 2016’nın sonlarında Weekly Shonen Magazine’de çıkışını yaptı. Dizi, şekil değiştiren Fushi adlı ölümsüz bir varlığı konu alıyor. Fushi, herhangi biriyle etkileşime girdiğinde onun şeklini alabilen ölümsüz bir şekil değiştirici varlık. Kendisi insanlığı gözlemlemek ve korumak için The Beholder olarak bilinen gizemli bir güç tarafından Dünya’ya gönderiliyor.

Elbette bu popülerliği yakalayan manga, anime dizisi olarak da izleyicilerin karşısına çıkma şansına erişti. Animasyon stüdyosu Brain’s Base, 2021’de Crunchyroll’da ilk sezonu yayınlanan To Your Eternity’nin anime uyarlamasını yönetmek için Corpse Princess yönetmeni Masahiko Murata ile birlikte çalıştı. Eleştirmenler, düşündürücü temaları ve duygusal hikâye anlatımı nedeniyle animeyi oldukça övdü. Fumetsu no Anata e, 2022 Crunchyroll Anime Ödülleri’nde En İyi Dram Animesi ödülünü kazandı.

- Reklam -

To Your Eternity 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

To Your Eternity 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Yakaladığı bu başarı sayesinde anime dizisinin 2. sezonu kısa sürede onaylandı. Toplamda 20 bölümden oluşan 2. sezon, 23 Ekim 2022’de başladı ve bugün itibarıyla (12 Mart 2023) 20. bölümüyle final vermiş oldu. Şimdi de animenin resmi Twitter hesabı, resmi olarak 3. sezon onayı aldıklarını duyurdu. Paylaşımda Fushi’nin yolculuğunun “This World” arkıyla devam edeceği de paylaşıldı.

To Your Eternity 3. sezon onayı

Dizinin bir önceki sezonu Japonya’da NHK Educational TV’de, Japonya dışında ise Crunchyroll üzerinden yayınlanıyor. Ülkemizde ise henüz resmi olarak animeyi yayınlayan bir servis bulunmuyor. 3. sezonun ne zaman başlayacağına dair de henüz bir paylaşım yapılmadı.

- Reklam -

Yoshitoki Oima tarafından hazırlanan manganın ilk arkı Aralık 2019’da sona erdi. İkinci ark Ocak 2020’de başladı ve Ekim 2022’de sona erdi. Manganın üçüncü arkı 25 Ocak’ta başladı ve hâlen devam etmekte.

Fumetsu no Anata e 3. sezon onayı

To Your Eternity’nin ilk iki sezonunu izlediniz mi? 3. sezon onayı alması hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Anime News Network

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batman: Caped Crusader Amazon Prime Video'da Yayınlanacak

HBO Max’in İptal Ettiği “Batman: Caped Crusader” Yeni Evini Buldu

Eureka - Edgar Allan Poe

Edgar Allan Poe’nun Gökyüzü ve Evren Kuramları Arasında Dolaştığı “Eureka”sı Yeniden Raflarda