in , ,

Trese Fragmanı: Netflix’in Çizgi Roman Uyarlaması Anime Yapımı Yolda

Trese fragmanı yayınlandı. Netflix, ödüllü çizgi roman serisi uyarlamasının ilk görüntüleriyle birlikte seslendirme kadrosunu da tanıttı.

Trese Fragmanı Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, yeni anime dizisi Trese için ilk fragmanı yayınladı ve İngilizce seslendirme kadrosunu da paylaştı.

Yazar Budjette Tan ve çizer Kajo Baldisimo’nun ödüllü Filipin çizgi roman serisine dayanan Trese, doğaüstü ve insanlık arasında bir denge sağlayan uzun bir savaşçı soyunun sonuncusu olan Alexandra Trese’nin maceralarını konu ediniyor. Animede de gizemli güçlerin bu dengeyi bozmayı planlamasını ve Trese’nin birden fazla doğaüstü tehdide karşı savaşması anlatılacak. Manila’da geçen ve ödüllü Filipinli çizgi romana dayanan Trese, daha önce hiç duymadığınız bir korku folklorunu sunmaya hazırlanıyor.

Trese: İki Dünya Arasında Fragmanı | İZLE

YouTube video

- Reklam -

Manila’nın yeraltı dünyası, doğaüstü ve karanlık güçlerin kontrolündedir. Alexandra Trese asayişi sağlamaya çalışsa da kentte tehlike çanları çalmaktadır.

Anime macerası şu an için ülkemizde de İngilizce seslendirme ve Türkçe altyazı ile yayınlanacak gibi gözüküyor. Pretty Little Liars’tan tanınan Shay Mitchell, Alexandra Trese’i seslendirirken kendisine Darren Criss (Glee, Superman: Man of Tomorrow), Jon Jon Briones (Ratched), Nicole Scherzinger (Moana), Manny Jacinto (The Good Place), Lou Diamond Phillips (Longmire) ve Dante Basco (Avatar: The Last Airbender) gibi isimler eşlik ediyor. Ayrıca Alexandra Trese’i Filipin versiyonunda da Filipinli-Amerikalı aktris ve model olan Liza Soberano selsendiriyor.

Anime macerasının yönetici ve yapımcısı olan Jay Oliva, Mitchell ve Soberano’nun seslendirme kadrosunda yer aldığının açıklanmasının ardından şunları söylemişti:

“Seslendirme sanatçısının Alexandra Trese’nin katmanlı karakteristiğini tam anlamıyla kucaklaması bizim için önemliydi. Shay Mitchell kayıt kabinine girer girmez endişelerim ortadan kalktı. Shay’in Alexandra’sı beklentilerimi aştı ve karakterin tam merkezinde yer alan güç ve kararlılık performansını sesine yansıttı. Ayrıca, Liza Soberano’nun Filipince seslendirme kadrosuna katıldığında ne kadar mutlu olduğumu hayal edemezsiniz! Ben onun büyük bir hayranıyım ve karaktere çok iyi uyuyor. Liza’nın dizi için Alexandra Trese’i seslendirmesi bu projeyi ben ve ekibim için daha da özel kılıyor!”

- Reklam -

Trese: İki Dünya Arasında, 10 Haziran 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Peki ya siz Trese’nin konusunu beğendiniz mi? Çizgi romanını okuma fırsatınız oldu mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Netflix’in Japonya dışındaki stüdyo işlerini Original Netflix Anime diye lanse etmeyi bırakmasını oneriyorum çünkü Memoirs of Idhun’dan sonra bu platformun bu tarz işlerine -saygımı demeyeyim ama- inancımı büyük ölçüde kaybettiğimi hissettim. Yorumlar elbette Filipin folklorundeki mistik figurlerin uluslararası bir işe kaynak yapılmasında kullanıldığı için gurur duymuş insanlarla dolu gözükse de ben şahsen 20 kusur yıl önce çıkmış Witch Hunter Robin ve Hellsing’den fersah fersah geri bir işe ait gibi görünen bir fragman ile karşılaştım. Çok boş zamanım olmadıkça izlemeyeceğimi tahmin ediyorum.

  2. Avatar for DrElzem DrElzem dedi ki:

    Yeni bitirdim.Daha öncesinde hiç bilmiyordum konusunu vs, açıkçası beğendim.Büyü, dedektiflik temalı hoş durmuş.İkinci sezonu merakla bekliyorum

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hulk vs Avengers

Hulk vs Avengers: Marvel Kahramanlarının En Acımasız Savaşlarını Kim Kazandı?

Batman: Caped Crusader

Yeni Batman Animasyonu Duyuruldu: Caped Crusader için Hazırlanın!