in

WandaVision Dizisinin Çıkış Tarihi Değişti

Disney+’ın Marvel yapımlarından WandaVision dizisinin çıkış tarihi, hayranları mutlu edecek şekilde öne alındı.

wandavision yayın tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Stüdyoları’nın hazırladığı WandaVision dizisinin yayın tarihi resmi olarak değişti. Dizi beklenenden daha erken bir tarihte hayranların karşısına çıkacak.

Marvel kesin bir çıkış tarihi sunmasa da, televizyon yapımlarını geliştirmek için çok çalışıyor. The Falcon and the Winter Soldier dizisinin çekimleri 2019’un sonlarında başladı ve çıkış tarihi 2021 olmasına rağmen WandaVision da şu anda çekimleri yapılan bir başka dizi. WandaVision set fotoğrafları zaten sadece Elizabeth Olsen’ın Wanda Maximoff (Scarlet Witch) olarak dönüşünü değil, aynı zamanda Monica Rambeau’nun büyüdüğü Teyonah Parris’i de sergilemişti.

WandaVision

- Reklam -

Diziye ayrıca Avengers: Infinity War’da Android Thanos tarafından taşı almak için öldürülen ve Paul Bettany tarafından canlandırılan Vision karakteri de geri dönüyor. Şu an için bunun nasıl bağlanacağı henüz bilinmiyor. Aslında, çekimler başlamasına rağmen şu an için bildiklerimiz de oldukça sınırlı durumda.

WandaVision Dizisi Ne zaman Yayında Olacak?

6 bölümden oluşması planlanan dizi, Scarlet Witch’in Doctor Strange in The Multiverse of Madness filmine katılmasıyla sonlanacak. Doctor Strane 2’nun da çıkış tarihi 7 Mayıs 2021 olarak duyurulmuştu. Hatırlayacağınız üzere San Diego Comic-Con’da yapılan duyuruda WandaVision’un 2021’in bahar aylarında geleceği söyleniyordu. Her hafta bir bölüm yayınlandığını ve bitişinin Doctor Strange’in yeni macerasına bağlanacağını düşünürsek 2021’in mart başlangıcında dizinin ilk bölümünü de görmemiz gerekecekti.

Fakat şirket planlarda değişiklik yaptı ve dizinin yayın tarihini 2020’nin sonbaharına aldı.

Marvel WandaVision

- Reklam -

Aslında bu oldukça mantıklı bir karar. En başından itibaren WandaVision’ın Doctor Strange in The Multiverse of Madness filmine bağlanacağı şirket tarafından dillendiriliyordu. Yani özellikle hayranlar diziyi izlemeden filme gitmek istemeyeceklerdi. Dizinin bitiminden hemen sonra filmi gösterime sunmak da, daha diziyi izlememiş veya tamamlamamış kesim için “Sonra izlerim filmi,” düşüncesine itebilirdi. Bu da gişe hasılatına ciddi bir darbe vurabilirdi. Şimdi duyurulan yeni yayın tarihi bilgisiyle bu sorunu ortadan kaldırmış oldular.

Dizinin 2020’de çıkacağı duyurusu da Disney+’ın 2020’de gelecek yapımlar için hazırladığı önizleme videosuyla ortaya çıkmıştı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

YouTube video

Sizler WandaVision için yapılan bu tarih değişikliğini nasıl buldunuz? Daha erken izleyebilecek olmak sevindirdi mi? Yapıma göz atmayı düşünüyor musunuz?

Kayıp Rıhtım Forum üzerinden yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Marvel Başkanı, MCU’nun En Güçlü Karakterini Açıkladı

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

koy kutuphanesi akay

Terk Edilmiş Depoyu Kütüphaneye Çevirip Çocuklar İçin Her Gün Isıttı

Yayınevleri Soru Hattı

Yayınevleri Soru Hattı Yenilendi!