in

WandaVision Dizisine Ait İlk Set Görüntüleri Paylaşıldı

Scarlet Witch ve Vision karakterlerinin maceralarını izleyeceğimiz Disney+ dizisi WandaVision için ilk set fotoğrafları yayınlandı.

WandaVision Marvel
- Reklam -
- Reklam -

Disney+ platformunun geçtiğimiz ay itibarıyla yayın hayatına başlamasıyla özellikle Marvel izleyicileri için oldukça heyecanlı bir bekleyiş başladı. Bunların en başında da platform için üretilecek yeni diziler geliyor. Marvel Sinematik Evreni’nde gördüğümüz ve izlemekten keyif aldığımız Loki, Hawkeye, The Falcon and the Winter Soldier gibi karakterler kendi dizileriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam edecekler. Bunlarla birlikte yine hayranların merakla beklediği bir diğer yapım Scarlet Witch ve Vision karakterlerini konu alacak olan WandaVision dizisi.

6 bölümden oluşması ve her bir bölümün bir saat olarak yayınlanması düşünülen diziyle ilgili şu an bildiğimiz bazı detaylar olsa da nihayet setten ilk görüntüler de ortaya çıktı.

Scarlet Witch / Wanda rolüyle Elizabeth Olsen ve Monica Rambeau karakteriyle Teyonah Parris’in göründüğü set fotoğrafları çekimlerin tüm hızıyla sürdüğünü gösteriyor.

- Reklam -

Çekilen fotoğraflara hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

wandavision

Tümüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

WandaVision Dizisi 2021 Yılında Yayınlanacak

Captain Marvel’da 11 yaşında gördüğümüz Monica Rambeau karakteri artık yetişkin bir hale gelmiş durumda.

- Reklam -

Marvel çizgi romanlarında, suçlu bir bilim adamı tarafından enerji engelleyici bir silah yapılıyor ve silah çok boyutlu enerjiyi içine alıyor. Monica da bu silaha maruz kaldığı için süper kahramana dönüşüyor. Kaza, Monica New Orleans Harbor Patrol’da teğmen olarak çalıştığı sırada oluyor. Birçok hikâyede olduğu gibi sıradan bir kişinin süper kahramana dönüştüğünü görüyoruz yine. Adına Captain Marvel dense de, çizgi roman boyunca Photon ve Spectrum gibi isimleri de var. Monica’nın güçleri arasında ise süper hız, güç, görünmezlik, uçabilme, herhangi bir nesnenin içinden geçme ve enerji/ışın yayma var. Ayrıca elektromanyetik spektrumda kendisini enerji biçimine de dönüştürebiliyor. Bu dönüşüm ona ölümsüzlük sağlıyor diyebiliriz. Bu yüzden yaşlanmıyor veya yaşlanma belirtisi göstermiyor.

Peki WandaVision dizisini ne zaman izleyeceğiz? Tam olarak hangi tarihte geleceği açıklanmasa da 4. Faz’ın yapımlarından birisi olan diziyi izlememiz için 2021 yılının ilkbahar beklememiz gerekiyor.

WandaVision dizisi hakkında sizlerin beklentileri neler? Doctor Strange 2’ye bağlanacak olan diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Elizabeth Olsen, Scarlet Witch’i Öne Çıkartacak

* Marvel’ın Yeni Dizilerinden WandaVision Hakkında Bildiğimiz Her Şey

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yüzüklerin Efendisi

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Genç Galadriel Rolü Açıklandı

percy jackson ve olimposlular disney uyarlamasi

Percy Jackson Serisi Disney+ Dizisi Olma Yolunda