in

Murat Menteş’in Yeni Kitabı Çıktı

Murat Menteş’in yazdığı ve Hakan Karataş’ın çizimlerini üstlendiği Derde Deva Randevu No: 2 Alfa Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Murat Menteş
- Reklam -
- Reklam -

Kalp sektelerine, mevcudiyet krizlerine, akıl dumurlarına, hafıza kayıplarına, yol tutmalarına, iç bulantılarına, tarih yaralarına, edebi ve ebedi kaygı bozukluklarına, derman arayana… Murat Menteş imzalı Derde Deva Randevu No: 2 raflarda.

Sorularınızı kuşanın, şaşkınlığa mahal bırakın, arkanıza yaslanın ama önünüze bakmayı ihmal etmeyin… Edebiyat ve Filozofi Ekspresi Konfüçyüs, Yunus Emre, Balzac, Ahmet Mithat, Arthur Conan Doyle, Halide Edib, Theodor Adorno, Orhan Kemal, Attilâ İlhan, Ursula K. Le Guin, Cemal Süreya, Umberto Eco ve Bruce Lee duraklarına 2. perondan hareket etmiştir.

Kitap Okurlarını Şair, Yazar ve Filozoflar ile Buluşturuyor

Enteresan, matrak ve konsantre bilgi dolu bu yolculukta lütfen şemsiyenizi kaybederseniz üzülmeyiniz! Ayrıca nefsinizi tepelemeniz, mağlubiyette lütuf bulmanız, kederin yasaklı olduğunu hatırlamanız, önyargılarınızı bir kenara bırakmanız, iki damla gözyaşının kul hakkı olduğunu unutmamanız, cehennemde yaşadığımızı göz ardı etmemeniz, vicdanınız defosuz olduğu müddetçe pabucunuzdaki deliği umursamamanız, şahane serseriler olmanız, kimseyi incitmeden her şeyi altüst etmeniz, Türkçe başta olmak üzere tüm insan dillerinde şefkat kelimesini bilmeniz, âlim olduğunuz kadar muzip olmanız ve bir kabın ancak boş ise işe yaradığını aklınızdan çıkarmamanız önemle rica olunur!

- Reklam -

Kâğıt ve kalemden mürekkep bu zaman makinesi Mösyö/Mister/Beyefendi/Birader ve Kalender Murat Menteş’in makinistliği ve Hakan Karataş’ın kömür karası ve el ayası çizgileriyle okurları dünyadan ve memleketimizden müteveffa yazarlar, şairler ve filozoflarla buluşturuyor.

- Reklam -

Alfa Yayınları’ndan çıkan 240 sayfalık resimli romanın liste fiyatı 29 TL. Kitabı hem kitapçılardan hem de çevrimiçi kitap alışveriş sitelerinden temin edebilirsiniz.


* Haruki Murakami’nin Mesleğim Yazarlık Kitabı Çıktı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    İlk kez okuyacağım.

    Derde Deva Randevu kitabını daha önce başka yayınevi yayınlamış. Alfa yayınlarında tek kitabı var, Derde Deva Randevu 2.

    Diğer kitapları da örneğin Derde Deva Randevu Alfa’dan çıkacak mı? @alfakitap

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hakan Bıçakcı

Hakan Bıçakcı Yeni Öykü Kitabıyla Raflarda

Game of Thrones

Game of Thrones Yazarı Diziyi Eleştirdi