in

“Kıyamete Koşanlar Kulübü” Yakında Bizlerle

Post-apokaliptik türün yeni örneklerinden Adrian J. Walker imzalı “Kıyamete Koşanlar Kulübü”, İthaki Yayınları aracılığıyla artık Türkçe.

Kıyamete Koşanlar Kulübü
- Reklam -
- Reklam -

Dünyaya çarpan asteroitlerin gezegeni yok oluşa doğru sürüklemesiyle, bir babanın eşine ve çocuklarına ulaşma çabasını konu edinen Kıyamete Koşanlar Kulübü isimli kitabın yazarı Adrian J. Walker.

İlk olarak 2014 yılında İngiltere’de yayımlanan kitap, aynı zamanda yazarın Türkçeye çevrilen ilk eseri olma özelliğini de taşıyor.

Kıyamete Koşanlar Kulübü -Adrian J. Walker | Arka Kapak Tanıtımı

Kıyamete Koşanlar Kulübü“İlk adımdan, kasların ilk hareketinden, ilk nöronun ateşlemesinden önce bir seçim yapmanız gerekir: Durmaya devam et ya da harekete geç.”

- Reklam -

Asteroitler dünyaya çarpmıştı, dünyanın sonu geliyordu… ve Edgar Hill eşinden, kızından, yeni doğan oğlundan sekiz yüz kilometre uzaktaydı. Ailesiyle arasında harap olmuş topraklar, tehlikeli yağmacılar, münzeviler, uçak enkazları, sular altında kalmış şehirler vardı. Bir araç bulmanın, bulsan bile o araçla ilerlemenin mümkün olmadığı bu yolculukta Edgar ya sonuna kadar koşacak ya da ailesini kaybedecekti. Sorumluluktan kaçınmak için bahaneler bulduğu günler geride kalmıştı, kıyamet buradaydı artık.

- Reklam -

Kıyamete Koşanlar Kulübü, insanın maddi ve manevi dayanma kabiliyetini anlatan, son sayfaya neredeyse koşa koşa geleceğiniz bir roman.

Orijinal adı ‘The End of the World Running Club’ olan romanın çevirisi Merve Süzer’e ait. İthaki Yayınları etiketiyle ön siparişte olan Kıyamete Koşanlar Kulübü 11 Temmuz’da raflardaki yerini alacak.


Forumlarımızda bulunan İthaki Yayınları Soru Hattı için tıklayın.

Ensar Çırak

İzmir'de doğdu. İlkokulda dramayla uğraştı, futbol oynadı. Sonra basketbola sardı ve daha çok sevdiğini anladı. Küçüklüğünden beri oyunlara hasta. Fantastik edebiyat sever. Ortaokulda arkadaşıyla başarısız bir bilim kurgu denemesi oldu. Zamanında bir sürü balığı vardı ama şimdi hiçbiri yok. Şu sıralar İstanbul'da, üniversiteyle uğraşıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zürafa

Kayseri’de 7.5 Milyon Yıllık Fil, Zürafa, At ve Gergedan Fosilleri Bulundu

sandman Preludler Nokturnler

Neil Gaiman: “Sandman Dizisinin İlk Sezonu Prelüdler ve Noktürnler’i Anlatacak”