in

Mahşerin Gölgesi: Felanties Serisi İkinci Kitabı ile Maceraya Devam Ediyor

Felanties Serisi, ikinci kitap Mahşerin Gölgesi ile devam ediyor. Anıl Teryaki’nin yazdığı macerada savaşın korkusu gittikçe güçleniyor.

Felanties Serisi İkinci Kitap: Mahşerin Gölgesi - Anıl Teryaki
- Reklam -
- Reklam -

Felanties serisi, ikinci Kitap Mahşerin Gölgesi ile maceraya devam ediyor. Anıl Teryaki’nin ilki Sessiz Şarkılar adıyla 2018 yılında çıkan kitabının devamı raflardaki yerini aldı.

Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi’nde de öyküleriyle yer almış olan Anıl Teryaki, ilk taslaklarını 2016 yılında atmaya başladığı Felanties serisinin bir sonraki macerasını daha okurlarla buluşturdu. Öz ve Felanties arasında süregelen savaşı konu edinen macera, Mahşerin Gölgesi ile daha çetrefilli bir hal alıyor

Felanties: Sessiz Şarkılar’ın devamı niteliğinde olan Mahşerin Gölgesi’nin tanıtım yazısı ise şu şekilde:

- Reklam -

Felanties Serisi İkinci Kitap: Mahşerin Gölgesi – Anıl Teryaki | Arka Kapak Yazısı

“Doğudan yükselmeye çalışan ışık, Karanlıktakiler tarafından tehdit edilen Vorluex ve diyarın diğer halklarına umut olabilecek miydi? Savaşın soğuk nefesi dört bir yanı sarmışken, yeni umutlar ve yeni hayal kırıklıkları da insanlığın peşini bırakmıyordu.

Uzun yıllardır birbirleriyle çatışma halinde olan Novadro Krallığı ile Bualin Krallığı, diyarı gölgesi altına almaya hazırlanan karanlık yüzünden kendilerini çetin bir sınavın içinde bulmuşlardı. Newuen İmparatorluğu’nun tehditleri karşısında yeni çareler arayan Lonca üyeleri, bu uğurda birçok şeyi feda etmek zorunda kalabilirlerdi.

Savaşın korkusu gittikçe güçlenirken Torenain’den gelen havadisler diyar halklarının yazgısını değiştirebilecek miydi? Yaşam ve ölüm arasında gerçekleşen bu kıyasıya mücadelede herkes zaferin peşindeydi ve sessizlik içinde söylenen şarkılar artık hiç olmadığı kadar önemliydi.
Felanties evrenindeki heyecan ve mücadele Sessiz Şarkılar’ın ardından Mahşerin Gölgesi ile devam ediyor.”

Felanties Serisi İkinci Kitap: Mahşerin Gölgesi - Anıl Teryaki

- Reklam -

Editörlüğünü Ayşenur Nazlı’nın yaptığı kitabın kapak çizimini ise Neslihan Zeybek üstleniyor. Toplamda 398 sayfadan oluşan Felanties serisinin ikinci kitabı, raflardaki yerini almış durumda. Serinin devam macerası da ilk kitapta olduğu gibi Kent Kitap etiketiyle çıktı.

Felanties’in üçüncü kitabının yazım aşamasında olduğu ve evrene yeni bir yan kitabın daha geleceği yazar tarafından açıklandı.

Serinin ilk kitabını okumuş muydunuz? Felanties serisi ve yazarı ile ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


Yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Melkor Melkor dedi ki:

    Bu güzel tanıtım için çok teşekkür ediyorum. Seriyi merak eden ve takip eden okurlar için şimdiden keyifli okumalar dilerim.

  2. Avatar for NamelessOne NamelessOne dedi ki:

    En kısa zamanda okumayı düşünüyorum. Sadece diğer bir çok yerli seri gibi yarım kalacağından korkuyordum. Ama öyle olmayacağına sevindim. :slightly_smiling_face: Ellerinize ve kaleminize sağlık. :heart::slightly_smiling_face:

  3. Avatar for Melkor Melkor dedi ki:

    Yorumunuz için teşekkür ederim. Keyifli okumalar dilerim. :blush:

  4. Avatar for Aviendha Aviendha dedi ki:

    Sevdiğim nadir Türk fantastik serilerinden biri oldu Falanties Serisi. İkinci kitabı ilk kitaba göre çok daha iyi yazılmış ve daha heyecanlıydı bence :slight_smile:

    Serinin ikinci kitabında Felanties evreniyle ilgili daha çok bilgi ediniyoruz. Olayların arka planını yavaş yavaş görüp, büyü sisteminin işleyişini ve tarihini öğrenip başka medeniyetleri (ve karakterleri de) tanımaya başlıyoruz. Gerçekten ilgi çekici bir hikaye sonu nereye bağlanacak, karakterlerimiz bulundukları durumlarla nasıl baş edecek merakla okudum. İkinci kitabın sonu da çok kritik bir yerde bitti devamını merakla bekliyorum. Umarın en kısa sürede üçüncü kitabı da okuruz :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wonder Woman 1984 Açılış Sahnesi

Wonder Woman 1984 Açılış Sahnesi Ücretsiz Olarak Paylaşıldı

Ömer Seyfettin Kayıp Öykü Cambazın Aşkı

Ömer Seyfettin’in Kayıp Öyküsü “Cambazın Aşkı” Ortaya Çıkartıldı