in

BluTV Yılbaşına Özel Ücretsiz Oldu: İşte İzleyebileceğiniz Bazı Yapımlar

BluTV yılbaşı için ücretsiz oldu. Yeni yıla özel hazırlanan kampanya ile platform 2 gün boyunca herkesin kullanımına açık olacak. İşte göz atabileceğiniz bazı yapımlar!

blutv ücretsiz izle yılbaşı kampanyası
- Reklam -
- Reklam -

BluTV yılbaşı için ücretsiz oldu. Yerli dijital yayın platformu, yeni yıla özel bir kampanya hazırladı. Kanal 2 gün boyunca tüm kullanıcılara açık olacak. Biz de bu dönemde göz atabileceğiniz bazı yapımlardan kısaca bahsetmek istedik.

Netflix, Hulu, HBO Max, Apple TV+, Disney Plus derken sinema ve televizyon artık dijital platformlar üzerinden yeniden şekillenmeye başladı. Ülkemizde de bu akımı takip eden çeşitli projeler geliştirilmeye devam ediyor. BluTV, puhutv, Gain ve Exxen ile Türkiye de çevrim içi yayın pazarında önemli atılımlar yapıyor.

2015 yılında kurulan ve Doğan Holding çatısı altında çalışmalarını sürdüren BluTV, özellikle Discovery’nin kendilerine yaptığı yatırım sonrasında ciddi bir atılım gerçekleştirmişti. Kanal ayrıca Twozero Ventures’tan da yatırım almıştı. Görünen o ki platform yeni yılda da adından söz ettirmeye kararlı görünüyor.

- Reklam -

BluTV Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu: İşte Göz Atabileceğiniz Yapımlar

Kanal, yılbaşı özel kampanyası için bu sabah 09.00’dan itibaren herkesin kullanımına ücretsiz olarak açılmış durumda. Kampanya 1 Ocak 2022 saat 23.59’a kadar devam edecek.

Kanalda pek çok orijinal dizi ve yabancı içerik bulunuyor. Akla ilk gelense Haluk Bilginer’li Masum dizisi oluyor. Yapım polisiye ve aksiyon türlerini bir araya getiriyor. Yine kanalın ilklerinden Sıfır Bir, Sahipli, 7 Yüz, Bartu Ben, Yaşamayanlar, Dudullu Postası ve Behzat Ç. göz atılabilecek bazı yapımlar arasında.

Geçen yıl çok konuşulan Yarım Kalan Aşklar, Alef, Çıplak, Doğu, Acans, Bonkis, Saygı, Yeşilçam da platformun öne çıkan işleri arasında yer alıyor.

börü 2039 ücretsiz izle blutv

- Reklam -

Öte yandan yayına henüz başlayan Alper Çağlar imzalı Börü 2039 dizisi de bilimkurgu ve aksiyon türlerini bir araya getirerek adından söz ettirmeyi başarıyor.

Kanal ayrıca The Walking Dead, Riverdale, The Magicians, Killing Eve, Euphoria, MacGyver ve Shadowhunters gibi yabancı dizilerin yayın hakkını da elinde bulunduruyor.

Ücretsiz BluTV Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

Kampanyadan yararlanmak için yapılması gerekenler şu şekilde:

BluTV’nin resmi sitesine girmek. “Hemen Ücretsiz İzle” butonuna tıklamak ve bir hesap oluşturmak. Hepsi bu kadar.

Siz bu kampanyayı nasıl buldunuz? Hangi yapımlara göz atmayı düşünüyorsunuz? Önerilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Deli İbram Divanı - Ahmet Büke

Ahmet Büke’den Deniz Edebiyatına Katkı: “Deli İbram Divanı”

londra doğa tarihi müzesi tür keşifleri

“Boynuzlu Timsah Yüzlü Cehennem Balıkçılı” Dahil, Londra Doğa Tarihi Müzesi’nin 2021 Keşifleri