in

Sör Benfro’nun Şarkısı Serisinde Sıra İkinci Kitapta: Gül Bağı

J.D. Oswald’ın genç-yetişkin türündeki fantastik serisi Sör Benfro’nun Şarkısı ikinci cildi “Gül Bağı” ile devam ediyor.

gul bagi ust
- Reklam -
- Reklam -

Yapı Kredi Yayınları’nın geçen yılın mayıs ayında bizlerle buluşturduğu Sör Benfro’nun Şarkısı serisi, bir süredir beklenen ikinci cildi “Gül Bağı” ile kaldığı yerden devam ediyor.

J.D. Oswald‘ın Kelt mitolojilerini temel alarak, 2012 yılında yazdığı serinin ikinci kitabı tam olarak ilkinin bittiği yerden başlıyor ve kahramanımız genç Errol ile ejderha Sör Benfro’nun hikâyesini bizlere aktarmayı sürdürüyor.

Gül Bağı’nın arka kapak yazısı şöyle:
gul bagiSör Benfro’nun Şarkısı, serinin ikinci kitabı Gül Bağı ile sürüyor: Benfro ile Errol’ın kaderleri kesişmek üzere…

- Reklam -

Engizitör Melyn’in gazabından kaçan Benfro, efsanevi ejderha Magog’un bir ormanın derinliklerindeki sığınağına doğru çekilir. Magog’un ruhu sayesinde Benfro türünün tarihini ve gerçek doğasını öğrenecek, kendi gizli güçlerini keşfedecektir. Ama bu yeni bilgilerin beraberinde büyük tehlikeleri de getirmesi an meselesidir.

- Reklam -

Errol Ramsbottom’ın büyük bir savaşçı olma düşü, katıldığı tarikatın karanlık sırrını öğrenmesiyle paramparça olmuştur. Bu da yetmezmiş gibi, sahip olduğu özel yetenekler Errol’ın başına bela olacak, Engizitör Melyn tarafından çekildiği tuzağın içine daha da fazla hapsolacaktır.
Önceki kitapta olduğu gibi, Özlem Yüksel tarafından çevrilen eserin editörü yine Darmin Hadzibegoviç. 500 sayfadan oluşan eser kısa bir süre önce çıkışını yaptı. Keyifli okumalar dileriz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Altaryus Altaryus dedi ki:
    1. kitabı geçen hafta bitirdim. Seri genel olarak okumaya değer. Ancak mükemmel denebilmesi pek mümkün değil. 2 kitabın toplamındaki olaylar sanki 1 kitaplık hikaye ediyor ve uzatılması için biraz zorlanmış gibi geldi bana. Kitap konu ve anlatımı açısından Eragon’a benziyor. Benim gibi Miras serisini beğenenler bu kitabı okumaktan keyif alacaktır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kingdom inceleme

Kingdom: Kore’nin Zombilerle İmtihanı

escape room inceleme

Escape Room Filmine Spoiler’sız Ön Bakış Videosu