in ,

Iron Maiden, Marvel ile Birlikte Özel Tasarım Ürünler Çıkartıyor

Iron Maiden, Marvel evreninden kahramanlar ile buluşuyor. Ünlü müzik grubu, özel bir koleksiyonda çizgi roman dünyasından önemli karakterleri Eddie ile bir araya getiriyor.

iron maiden marvel ozel tasarim is birligi
- Reklam -
- Reklam -

Iron Maiden ve Marvel iş birliği ile özel tasarım ürünler geliyor. Wolverine, Venom ve Deadpool gibi çizgi romanları kahramanları ünlü müzik grubunun albüm kapaklarında ve ürünlerinde Eddie the Head ile birlikte yer alacak.

Ünlü İngiliz metal müzik grubu Iron Maiden, çizgi roman devi Marvel ile birlikte yeni ürünleri hayranları ile buluşturmaya hazırlanıyor. Grubun tanınan maskotu Eddie, evrenin uzak köşelerinden gelen Deadpool, Wolverine, Venom ve Thanos gibi isimlere eşlik ediyor. Ayrıca Fear of the Dark, The Trooper gibi efsane müziklerin tasarımlarında da Marvel kahramanları yer alacak. Iron Maiden menajeri Rod Smallwood konuya dair şu açıklamayı yaptı:

“Eddie süper kahraman evrenlerinden birçok karakter ile yan yana durdu. Onun savaş alanlarından Mısır mezarlarına, donmuş yerlerden fütüristik şehirlere kadar bütün farklı versiyonlarını seviyoruz. Çizgi roman ve popüler kültür Maiden evreni için oldukça önemli ve itici bir güç. Ayrıca Marvel ile birlikte hazırladığımız karakter temelli çalışma bu çağa ve zamana çok iyi uyuyor.

- Reklam -

“Bu ikonik karakterleri Eddie ile birlikte görmek hayranlarımızın uzun zamandır beklediği bir şeydi. Biz de Venom’u, Thanos’u, Thor’u ya da Deadpool’u Maiden dünyasına dâhil ederek onları şaşırtmak istedik.”

Marvel Karakerleri ile Iron Maiden Bir Araya Geliyor

Marvel Lisanslama bölümünden Paul Gitter ise şunları söyledi:

“Marvel 80 yılı aşkın süredir birçok sanatçıya, şarkıcı ve üreticiye ilham vermeye devam ediyor. Bu çalışma Marvel isminin müzik başta olmak üzere farklı yaşam tarzlarına nasıl etki ettiğini göstermek açısından önemli. Böylece hayranlar efsanevi Iron Maiden grubuna gereken değeri gösterirken ikonik karakterleri yeniden görecek.”

iron maiden marvel özel tişört

- Reklam -

Ürünler Iron Maiden Sitesi Üzerinden Satışa Sunuldu

Tişört ve kazak olarak satışa sunulan ürünler şu anda grubun internet sitesinde alıcılarını bekliyor. Buna ek olarak fiyatlandırma ve kargolama bilgileri de sitede yer alıyor.

Sevilen metal grubu ise Senjutsu albümünün kutlamasına devam ediyor. Geçen eylül ayında yayınlanan albüm oldukça ses getirmişti. 2015 yılında The Book of Souls’tan sonra 17. stüdyo albümü olma özelliğine sahip Senjutsu grubun müzik mirasını devam ettiriyor.

Siz Iron Maiden ve Marvel iş birliğini nasıl buldunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Rolling Stone

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Amazon Prime Video Türkiye Aralık 2021 Takvimi

The Expanse Final Sezonuyla Geliyor: Amazon Prime Türkiye’nin Aralık 2021 Takvimi Açıklandı

nft collins sözlüğü 2021 yılın kelimesi

NFT, Collins Sözlüğü’ne Göre 2021’in Kelimesi Seçildi