in

46. Altın Kelebek Ödülleri İptal Edildi

46. Altın Kelebek Ödülleri, Suriye’de 33 askerimizin şehit edilmesi sonrasında iptal edildi.

46. Altın Kelebek Ödülleri İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında 33 askerimiz şehit olmasının ardından 46. Pantene Altın Kelebek ödül töreni iptal edildi. 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 28 Şubat 2020’de (bugün) Zorlu PSM’de düzenlenecekti.

Töreni düzenleyen yetkililer tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
“46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, İdlib’de yaşanan hain saldırı nedeniyle iptal edilmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Vatanımızın başı sağ olsun.”

Ahmet Hakan: “Söylemeye bile gerek yok. Tören iptal edilmiştir.”

Televizyon, sinema ve müzik alanında ödüllerin dağıtıldığı ve Türkiye’nin önemli etkinlikleri arasında yer alan Altın Kelebek Ödülleri, bugün düzenlenecek törenle 46. kez dağıtılacaktı. Dün gece Suriye’nin İdlib kentinden gelen şehit haberleri sonrası program iptal edildi. Hürriyet yazarı ve Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan kararı köşesinden bir not şeklinde duyurdu:
“Söylemeye bile gerek yok. Böyle bir günde tabi ki Altın Kelebek falan olmaz, olamaz. Tören iptal edilmiştir.”
46. Altın Kelebek Ödülleri

- Reklam -

Ertelenen Tören Ne Zaman Düzenlenecek?

46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bugün Zorlu PSM’de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacaktı. Sunuculuğunu Cem Davran ve Çağla Şikel’in üstlendiği, görkemli şovların sahneleneceği, ayrıca dev sanatçıların özel sahne performanslarıyla renk katacağı tören, Kanal D ve teve2’den canlı olarak yayınlanacaktı. Törenin yeni yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

Hürriyet Kelebek tarafından 1972 yılından bu yana dağıtılan Altın Kelebek Ödülleri, müzik ve televizyon alanında verilmektedir. Ödül sahipleri Hürriyet gazetesi ve Kelebek eki okurlarının oylarıyla seçilmektedir. Son yıllarda sosyal medya araçlarının daha çok revaçta olması sebebiyle ödül törenine En İyi Youtuber kategorisi de eklenmiştir.

- Reklam -

* 92. Oscar Ödülleri Kazananları Açıklandı

Kaynak: haberler.com

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rian Johnson apple

Apple, Filmlerdeki Kötü Karakterlerin iPhone Kullanmasını İstemiyor

Slavoj Zizek corona virüsü

Slavoj Zizek: Corona Virüsü Kapitalizmi Bitirebilir