in

Yeni Need For Speed Oyunu 2022 Yılı İçerisinde Çıkabilir

Yeni Need for Speed oyunu için hazırlıklar sürüyor. Criterion Games’in geliştirdiği sıradaki NFS yapımı, yalnızca yeni nesil konsollara özel olacak.

yeni Need For Speed oyunu
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Need for Speed oyunu hazırlıkları devam ediyor. Criterion Games’in geliştirdiği ve Electronic Arts ’ın yayıncılığını üstlendiği efsane yarış oyunu serisinin sıradaki basamağı yalnızca yeni nesil konsollar için çıkış yapacak.

Electronic Arts cephesi yeni Need for Speed oyununun hazırlıklarının devam ettiğini doğruladı. Geçen sene oyuncularla buluşması planlanan yapım, stüdyonun Battlefield 2042 oyununda yer alması sebebiyle erteleme almıştı. Yapılan yeni açıklamayla sevilen yarış oyununun bu kasım ayında yayınlanabileceği öne sürüldü.

Criterion Stüdyoları yeni yarış oyununun geliştirmesine başladığını duyurdu. EA uzun zamandır oyuncularla olan yeni serinin bir sonraki oyununu yeni nesil konsollara özel olarak çıkarmaya hazırlanıyor. Tasarımcı ve yazar James Grubb verdiği röportajda oyunun önümüzdeki aylarda erişime açılacağının sinyallerini verdi.

- Reklam -

“Need for Speed bu yıl içinde gelecek… büyük ihtimalle kasım ayında çıkacak. Eğer yeni nesil konsollara sahip bir hayransanız size iyi bir haberim var: Oyun yeni nesil konsollara özel. Artık yeni nesil konsollara geçiş yapıyorlar.”

Yeni Need for Speed Oyunu Henüz İsimsiz

Criterion Games daha öncesinde Need for Speed: Most Wanted ve Burnout gibi yapımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Dolayısıyla oyuncular için Criterion logosunu yeniden görecek olmak büyük bir heyecan. Diğer taraftan, Criterion’ın geliştirdiği Battlefield 2042 oyununun yarattığı genel hayal kırıklığı sonrası stüdyonun bu yeni yapım ile birlikte nasıl bir çıkış yapacağı ise merak konusu.

yeni Need For Speed oyunu ea

Electronic Arts’ın isim haklarına sahip olduğu yeni yarış oyununa dair detaylı bilgiler ise henüz paylaşılmadı. Oyunun ilk duyurusunda 2021 yılında çıkış yapması beklenen yapımın resmi ismi ya da konusu paylaşılmadı.

- Reklam -

Electronic Arts Sıradaki NFS Oyununu Yeni Nesil Konsollara Özel Çıkartacak

Oyunun erteleme almasının en büyük sebepleri arasında Criterion Games’in başka bir projede yer alması gösterilmişti. Ancak stüdyo diğer taraftan oyunun yeni nesil konsollarda çalışması için çalıştığı da söylentiler arasındaydı. Grubb’ın verdiği röportaj da bu söylentileri doğruluyor.

PlayStation5 ve Xbox Series X/S konsolları 2020 yılında ilk çıkışını yapmasına rağmen birçok oyuncu konsollara erişim sıkıntısı yaşamıştı. Üretim noktasında yaşanan problemlerin yanı sıra çeşitli firmaların yeni nesil konsollara özel oyun yapmasıyla birlikte dünya çapında konsollara olan talep yükselmişti. Yeni oyununun da PlayStation 5 ve Xbox Series X/S özel çıkışıyla birlikte oyuncuların bilgisayardan konsollara yöneleceği düşünülüyor.

Siz yeni Need for Speed oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Euro Gamer

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

haydarpaşa kazıları helenistik mezar

Haydarpaşa Kazılarında 2 Bin Yıllık Helenistik Mezar Gün Yüzüne Çıkartıldı

brie larson hızlı ve öfkeli 10 oyuncu kadrosu

Avengers’ın Yıldızı Brie Larson, Hızlı ve Öfkeli 10’un Oyuncu Kadrosuna Katıldı